Läckta batterispecifikationer för Xiaomi Mi MIX 4 och mer –

Under de senaste veckorna har vi lärt oss om två fantastiska saker om framtiden. Blanda mig 4 vilket omedelbart gör den till en av de mest efterlängtade smartphones från Xiaomi … För det första kommer det att vara den första enheten av märket som har en kamera under skärmen, och å andra sidan kommer det att vara mobiltelefonen till det kinesiska företaget som tillverkar MIUI 13).

Efter detta par läckor relaterade till följande premium smartphone från tillverkare, nu bekräftar en ny rapport från Kina andra detaljer om enheten, som att den kommer att utrustas med ett BM58-batteri med nominell kapacitet 5 000 mAh … Men det bästa är inte behållaren, ganska vanligt om man tittar på märkeskatalogen, men den skryter supersnabb kabelbelastning 120W

Vi har redan sett denna hastighet i några av företagets “Ultra”-modeller, men i det här fallet måste vi lägga till 80W trådlös laddning

Xiaomi Mi Mix 4

Kommer den kinesiska regeringen att tillåta dessa specifikationer?

Tidigare den här månaden pratade vi om hur Kina vill begränsa höga snabbladdningshastigheter för mobila enheter, som det skrev i sin “Provisoriska bestämmelser för radiostyrning av trådlös laddningsutrustning”. Enligt dokumentet kommer en maximal gräns på 50W att sättas för trådlösa belastningar för att säkerställa säkerheten för användare och elektronisk utrustning, samt ge plats åt radiofrekvenser.

Uppenbarligen är dessa 50W väldigt långt ifrån 80W, vilket ryktas tillåta Xiaomi Mi MIX 4 ladda med flyg på bara några minuter. Faktum är att detta är det högsta stödet för snabbladdning av alla flaggskeppstelefoner som finns på marknaden för närvarande, så vi kan betrakta telefonen som den bästa premiumsortimentet om processorn (den är tänkt att användas i Snapdragon 888) följer med resten av specifikationer.

mi mix 4 miui 13

Telefonen sägs ha en senaste generationens kamera under skärmen för att aktivera helskärmsläge, vilket är ett av kännetecknen Familjen Mi Mix. Det kommer att göra detta i utbyte mot en förlust av skärmupplösningskvalitet, från 2K till en Full HD+-panel, som ryktas vara speciellt inställd för att ge bättre resultat jämfört med en standard Full HD+-skärm.

I nuläget har vi inget datum för presentation av mobiltelefonen eller, naturligtvis, bekräftelse på dessa läckor.

Källa> MyDrivers

Relaterade artiklar

Back to top button