läckt information om deras egenskaper och pris –

De kommer tidigt nästa år

Det har redan funnits analytiker som har satt ett ungefärligt lanseringsdatum för Apples virtual reality-glasögon, som kommer att vara föregångare till de mer avancerade augmented reality-glasögon som företaget kommer att släppa senare. Dessa kommer att fungera som ett test för marknaden och förväntas se dagens ljus under första kvartalet 2022, enligt en JP Morgan-rapport publicerad av China Times.

Apple VR-funktioner

Hålls dessa deadlines har vi bara ett år på oss innan vi ser produkten, så det är klart att Apple redan kommer att bidra med en betydande summa till utvecklingen av glasögonen. De säger att den kommer att ha en “industriell design” mycket lik andra konkurrenters produkter. Komponentleverantörer inklusive TSMC, Largan och Genius Optical. De två sistnämnda kommer att monteras på kameralinser, medan Pegatron kommer att montera den slutliga produkten.

Bland funktionerna sticker en LiDAR-sensor ut, som kan visa miljön för att erbjuda en bättre användarupplevelse. Det specificerades inte om det kommer att ske några ändringar gällande iPad Pro och iPhone LiDAR. Även om du kan förutse att de är fokuserade på videospel, är det möjligt att företaget presenterar någon typ av mjukvara som har så mycket värde som möjligt än virtuell verklighet, eftersom det, till skillnad från förstärkt verklighet, idag verkar ha fler återförsäljningspunkter.

Priset kommer att vara diskutabelt (som alltid)

Det finns ingen Apple-produkt som inte har plågats av kontroverser om priset, och det kommer inte att finnas något undantag med dessa kommande VR-headset. Källor hävdar att fokus kommer att ligga på hög position konsumenter, så materialen måste matcha detta, och därför kommer detta att ha en direkt inverkan på det slutliga priset. Det kan till och med vara i siffror över $500 enligt JP Morgan. Detta kommer att bekräfta prognosen, känd för några veckor sedan av Mark Gurman, där analytikern sa att de kommer att bli mycket dyrare än sina konkurrenter.

Som vi sa tidigare måste du ta denna information från någon synvinkel. Det är fortfarande ett år kvar och saker och ting kan fortfarande förändras, även om källorna som filtrerar denna information vanligtvis inte är fel, och det är troligt att det verkligen är de planer de gör på Apple Park. I vilket fall som helst kommer vi att vara försiktiga med framtida information såsom möjliga renderingar som återspeglar produktdesign.

Relaterade artiklar

Back to top button