Läckorna på Galaxy S IV (DUOS) fortsätter: bilder och kompletta specifikationer

Note: We hope you enjoy reading this article: Läckorna på Galaxy S IV (DUOS) fortsätter: bilder och kompletta specifikationer

När den dök upp förra måndagen tvivlade många på dess sanningshalt, främst på grund av linjerna som är väldigt lika de i Galaxy S III. Vinnande design förändras inte, de verkar tänka på Samsung, och därför visas Galaxy S IV DUOS (eller med dubbla SIM) som vi redan har kunnat beundra för flera dagar sedan, nu i många nya bilder kryddade med kompletta specifikationer: kl. denna punkt, om det i slutändan visar sig vara bara en prototyp eller ännu värre en bluff, skulle det verkligen vara en av dessa (för) välgjorda. Så låt oss se dessa specifikationer:

  • Visa: 4,99 “full HD
  • CPU: Exynos Octa 5410 1,8 GHz med PowerVR SGX 544MP3 GPU (i princip samma sak som iPhone 5 endast med högre klocka: 533 MHz vs 350)
  • Bagge: 2 GB
  • Internminne: 16 GB
  • Backkamera: 13 megapixlar
  • Batteri: 2 600 mAh
  • Mått: 140,1 x 71,8 x 7,7 mm
  • Vikt: 138 gram
  • OS: Android 4.2

Kort sagt, det tekniska ramverket reserverar sig inte för några särskilda överraskningar och bekräftar mer eller mindre allt som har setts hittills, det återstår bara att förstå (och vi kommer att få reda på det först ikväll) om detta kommer att vara konfigurationen av alla versioner av Galaxy S IV eller om det (mycket troligt) kommer att finnas variationer och hur de kommer att skilja sig åt.

Ur mjukvarusynpunkt, både närvaron av smart paus (videor slutar spela om vi tittar bort från telefonen) att av smart Scroll (förlåt Bloomberg), eller möjligheten att scrolla igenom texten med ögonen. Ännu mer intressant är dock det faktum att det finns funktioner relaterade till S Pen, men utan användning av det senare. Låt oss prata om den flytande beröringen som ansågs för länge sedan, som du kan se i några av bilderna i galleriet, eller möjligheten att interagera med skärmen utan att behöva röra den, lite som S Pen redan gör med förhandsvisningar av bilder och mer . Det återstår att se hur praktiskt det kommer att vara att utföra samma fingergester, men i grunden verkar det vara en funktionalitet som överensstämmer med informationen som läckt tidigare och med funktionaliteten hos TouchWiz, så vi tenderar att ta det på riktigt.

Kan det verkligen vara han? Även om det vore sant, bör det påpekas att det skulle vara en modell med dubbla SIM-kort för den kinesiska marknaden, och att därför den som finns tillgänglig från oss kan vara en helt annan.

Och om vi litar på Samsungs förmåga att dölja sin flaggskeppsmodell kan vi fortfarande förvänta oss några överraskningar från New York-evenemanget, så för nu tar vi inget för givet. Möte ikväll!

Relaterade artiklar

Back to top button