Läckage visar mycket större ‘iPhone 13 Pro Max’-kamera, något tjockare chassi –

Nya 3D-utskrivna mockups baserade på läckta design för “iPhone 13”-serien som backar upp tidigare påståenden om ett tjockare chassi, men också betydligt större kamerabula på “iPhone 13 Pro Max.”

De senaste ryktena om “iPhone 13 Pro” säger att den kommer att vara 0,2 mm tjockare än sin föregångare. För att ge tilltro till den rapporten, en ny video från hävdar att den större “iPhone 13 Pro Max” kommer att vara 0,26 mm tjockare än den tidigare modellen.

Både den större modellen och “iPhone 13 mini” visas i den nya videon, som undersöker 3D-utskrivna mockups som härrör från vad som påstås vara CAD-filer. Enligt uppgift är dessa specifikationer som skickas till tillverkare av fodral och tillbehör.

Förutom den tjockare kroppen har “iPhone 13 Pro Max” även en kamerabula som sticker ut ytterligare 0,9 mm, jämfört med iPhone 12 Pro Max. Kamerabulten är också större totalt sett, med vart och ett av dess objektiv betydligt större.

Kameramodulens bula har också arrangerats till en mer kvadratisk form. På “iPhone 13 Pro Max” kommer den till synes 36,56 mm bred och 37,62 mm hög. “iPhone 13 mini” kommer att vara ännu närmare en perfekt kvadrat med 28,26 mm gånger 28,27 mm

Den totala bredden och höjden på både de större och minitelefonerna förblir densamma, men skåran ses återigen vara mindre. hävdar att LiDAR är större på “iPhone 13 Pro Max” och inte på “iPhone 13 mini.”

Det finns också revideringar av insidan av nästa iPhone, vilket kan ses av de ändrade positionerna för knappar och SIM-facket.

Båda volymknapparna sitter nu ett par millimeter högre upp på sidan av telefonens chassi. SIM-kortsfacket är också något omplacerat. Det beror med största sannolikhet på det tidigare rapporterade påståendet att Apple sparar utrymme genom att integrera SIM-kortplatsen med moderkortet.

Relaterade artiklar

Back to top button