läcka av det saknade mellanregistret –

I Samsungs mellanklass var dessa terminaler de mest relevanta, speciellt i år då de fick fantastiska funktioner som skilde dem från konkurrenterna. Integreringen av den optiska bildsensorn för förbättrade fotografiska resultat, dess processorer och IP68-klassificeringen gjorde ingen besviken. Men byrån vill fortsätta att leverera det bästa till ett rimligt pris.

Saknar Samsung Galaxy A52s

Vid denna tidpunkt är det vi vet baserat på dess existens med tanke på att det har godkänts i Indien under modellnummer SM-A528B … Dessutom var det möjligt att ta reda på via Twitter att dess utveckling redan pågår från Korea, och därför för detta oss närmare möjligheten att veta det helt.

Införandet av efternamnet “S” i mellanklassen är inget nytt för Samsung, eftersom vi har sett samma spel tidigare med Galaxy A50s. Än så länge är specifikationerna ett mysterium, eftersom vi inte kan veta vilka förändringar denna terminal kommer att medföra. Vad man säkert kan säga är att den kommer att dricka och kommer att inspireras av designen på Samsung Galaxy A52 och kommer att vara packad med maximal anslutning som den bästa och mest kompletta Galaxy A52 på marknaden just nu.

Nya medlemsförändringar och skillnader

Ryktena lät inte vänta på sig och efter ankomsten av Samsungs nya terminal var det många som klev fram för att prata om möjligheterna som skulle slå ut på marknaden. S-modell Galaxy A52. Vi kanske så småningom möts, och vad mer har nämnts redan är tillägget av ett teleobjektiv, som länge har glömts bort när det gäller dessa modellers kameror. Detta skulle leda till bildandet av kameror som skulle fullborda alla möjligheter.

Samsung Galaxy A52 5G

Ett annat element som kan förändras är processorn, men ja, med fördelen av 5G-erbjudandet. Eftersom vi nu har en ny deltagare i Qualcomm 7-serien finns det en chans att vi kan möta Snapdragon 778G, som erbjuder extra hastighet och prestanda. Trots allt detta och vad som är kvar för oss att veta, bör vi tro att priset kommer att vara ett steg högre än Galaxy A52 5G, men för att veta säkert måste vi vänta på nästa läckage eller presentation, som är klar just nu. hemlighet.