kvalitetsmodeller med 12V utgång –

Det är sant att tanken med husvagnsresor är att utforska nya platser och njuta av andra upplevelser. Men det betyder inte att du ibland vill se en film, tv-serie eller program för att döda de där döda ögonblicken kvällen innan du lägger dig. Eller så kanske du är fångad av ösregnet som inte tillåter dig att lämna husvagnen. Tja, om du har en TV blir väntan mycket trevligare.

Av denna anledning har vi sammanställt ett urval av de bästa alternativen att överväga om du funderar på att köpa en TV som enkelt kan installeras i din husbil eller husbil.

Vad en TV ska ha för ditt husbil

När du köper en TV i syfte att installera den i en husbil finns det två faktorer att ta hänsyn till. Först måste du söka modell med måttliga dimensioner … Dessutom, eftersom du inte kommer att ha tillräckligt med utrymme i husvagnen, så är tanken att placera TV:n på en plats där den inte tar för mycket plats.

Och detta, varför förneka det, begränsar kraftigt användningsmöjligheterna. Dessutom, eftersom tillverkarna inte satsar på detta mycket diskreta format, vilket gör att du inte hittar många smarta TV-apparater för husvagnar med dimensioner som inte överstiger 24 tum … Främst för att de helst borde ha en 12V-utgång så att den bekvämt kan anslutas till din bil.

Det stämmer att du alltid kan köpa en nätadapter som löser detta problem, men vi ville hitta det enklaste alternativet, därför har alla våra utvalda TV-apparater en maxskärm på 24 tum förutom en 12V-anslutning.

Idealiska modeller för en husvagn

Lyckligtvis finns det en lösning på problemet med att inte ha ett operativsystem för att installera applikationer. Det är lika enkelt som att satsa på en modell med HDMI-portar så att du kan koppla upp en mediaspelare som Amazon Fire TV Stick. Eller åtminstone USB-portar för att ansluta en lagringsenhet eller extern hårddisk till dina favoritfilmer och TV-program.

Var säker, alla trailer-TV-apparater vi har valt ut åt dig har dessa funktioner så att du kan få ut det mesta av dem. Dessutom har vissa modeller till och med en DVD-spelare, så du kan enkelt lägga in filmer i detta format. De är perfekta om du reser med barn! Utan vidare kommer vi att se de olika alternativen vi har valt.

Philips 24PFS5535 / 12

Den första modellen vi vill rekommendera dig är 24-tums Philips TV 24PFS5535 / 12 … Modell med kompakt design, speciellt på basen, så att du enkelt kan placera den var som helst. Hur kan det vara annorlunda i en enhet av den här typen, den har en 12V strömadapter samt en trippel tuner, så att du kan se på TV även om du reser till andra länder.

HKC 24C2NBD

Nästa modell vi vill rekommendera är LED-TV:n med DVD-spelare på baksidan. Tack vare detta element kan du titta på filmer mycket enkelt. det är samma 3.har en trippel DTT-tuner vilket gör den till den perfekta TV:n om du ska åka på en utlandsresa.

Philips 24PHS4304

Vi går tillbaka till den holländska tillverkaren för att rekommendera denna Philips 24PHS4304 sommarstuga-TV. En modell som ger utmärkt bildkvalitet med Pixel Plus HD-teknik. Observera att det inte har något stöd, så det denna TV kommer att vara mycket lätt att hänga på din bil.

Grunkel TV

Vad sägs om denna modell från den spanska tillverkaren Grunkel. Modell med HDMI-port, så att du kan ansluta vilken mediaspelare som helst och njuta av dina favoritfilmer och TV-serier på Amazon Prime. Video. Det bästa? Att du kan ansluta ett USB-minne för att spela in dina favoritprogram. Vad mer kan man begära!

Schneider TV

Om du fortsätter med den här sammanställningen, där du hittar de bästa alternativen att överväga om du funderar på att köpa en TV att använda i din husbil, kan du inte missa den här modellen från Schneider. A 24-tums TV designad för användning i fordon. så det här är en modell du inte bör missa.

CYLKOMOTOR TV

Precis vad du behöver är en stor TV. Denna typ av enhet installeras sällan i en husbil, men om du letar efter en storformats-TV, missa inte denna 49-tums HD-modell.

Full HD-TV

Som du kan se är det här en modell med mycket blygsamma dimensioner, men det gömmer sig några överraskningar inuti. För det första har den en USB- och HDMI-port, så du kommer inte ha några problem med att ansluta din mediaspelare. Inte tillräckligt för dig? Du vet att den här modellen har en DVD-läsare på baksidan. Du kommer inte att sakna alternativ för att underhålla dig själv!

Led Radiola TV

En annan av de bästa TV-apparaterna du kan köpa för användning i din husbil är den från tillverkaren Radiola. En 22-tums TV så att du inte kommer att ha några problem med att installera den och den kommer med en 12V till USB-adapter som gör att du kan spela in TV-program.

ASHATA TV

Vad sägs om den här andra modellen. Om du letar efter en liten TV till din husbil eller bil, missa inte denna ASHATA TV. 14-tumsprodukten ser till att du kan placera den var som helst utan att skapa utrymmesproblem. Och trots sin storlek har den HDMI!

Campingfordon husvagn

Vi avslutar det här urvalet av de bästa TV-apparaterna att installera i din husbil genom att rekommendera denna andra modell som har designats för användning i den här typen av fordon, så att du inte kommer att sakna alternativ.

Relaterade artiklar

Back to top button