Kvalitetsljudet från TicPods 2 Pro som erbjuds med kuponger som levereras från Italien

erbjuder ticpods 2 pro 2

Vi vet väl det med explosionen på marknaden totala trådlösa hörlurar, vi är nu mättade med produkter av denna typ. Men det finns varumärken som sticker ut i kvalitet och prestanda, till exempel Mobvoi med hans TWS TicPods 2 Pro-hörlurar som går in erbjudande med kupong på Geekbuying till en pris inte dåligt med frakt från Italien.

Mobvoi TicPods 2 Pro: TWS-hörlurar med Qualcomm-chip erbjuds med kupong på Geekbuying

erbjuder tws ticpods 2 pro hörlurar

Dessa egenskaper TWS TicPods 2 Pro-hörlurar från Mobvoi märks omedelbart av den mycket eleganta, färdiga designen, med en matt yta både i hörlurarna och i fodralet. De specifikationer det är dock de som garanterar ett kvalitativt steg för prisklassen. Från Qualcomm-chipset övre delen av intervallet QCC5121, med fullt stöd för aptX Och AACmed minskning av fördröjningen av ljud- och videoöverföringen samtidigt som den bibehåller utmärkt konsumtion.

Dessutom har jag TicPods 2 Pro de är trådlösa hörlurar som kan använda huvudkontroller TicmMotion, för att utföra vissa smarta operationer, som att svara på ett samtal eller avvisa det. Sedan finns det Röst snabbkommandon för att ändra låtar eller utföra olika samtalsfunktioner. Mycket intressant dubbel mikrofon med minskning av ENC omgivande buller. Batteriet garanterar upp till 4 timmar i följd som blir 23 med hjälp av ärendet. Det finns också certifieringen IPX4.

De TWS Mobvoi TicPods 2 Pro-hörlurar sedan gå på erbjudande på Geekbuying med kod Kupong, vilket gör att du kan ha pris i rabatt på 80,60 €, mycket bra med tanke på sändning från Italien gratis. Även om du vill att de ska göra det vit färg, erbjuds alltid med rabattkod 83,90 € skickat från Europa, med fraktkostnader uppgående till 3,07 €.

Mobvoi TicPods 2 Pro Blue - Geekbuying
Mobvoi TicPods 2 Pro White - Geekbuying

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button