Kostar BlackBerry Priv för mycket? Oroa dig inte, det kommer att sjunka i pris i februari

Note: We hope you enjoy reading this article: Kostar BlackBerry Priv för mycket? Oroa dig inte, det kommer att sjunka i pris i februari

BlackBerry Priv var en av årets avslöjanden, både för att få i januari förväntade sig en Android-smartphone med namnet på det kanadensiska företaget på, och för att BlackBerry modigt kunde ge den ett eget avtryck, med ett fysiskt tangentbord som nu verkade ha försvann från smarttelefonernas värld.

De pris det är dock en riktig topp i sortimentet och kan ha avskräckt många potentiella köpare: om du tillhör den här kategorin, vet att du i februari kan köpa den till en lägre siffra, åtminstone enligt John Chen, VD. av BlackBerry.

SE REVISIONEN: BlackBerry Priv

Företaget är faktiskt medvetet om att tävlingen kommer att avslöja sina nya flaggskeppsprodukter under Mobile World Congress i Barcelona och därefter sänka priset på Priv det skulle vara ett misstag vid den tidpunkten. Tyvärr finns det inga indikationer som kan ge oss en fingervisning om hur mycket det kommer att sjunka, men det får vi veta under de kommande månaderna.

Relaterade artiklar

Back to top button