Köpa spelmusmattor? Det här är de bästa butikerna –

Bli inte förvånad om du verkligen har problem med att hitta rätt ersättare för dina PTFE-spelmusmattor. Dessa kuddar erbjuds vanligtvis inte av tillverkare eftersom de har svårt att hitta en ersättare. Men verkligheten är att med timmar av spelmaraton slits de så småningom ut, speciellt när man tänker på att vi kan sätta stor press på dem eller utsätta dem för mer eller mindre aggressiva ytor.

Var kan man köpa ersättningsmusmattor för spel?

Som vi väl vet har varje mus en annan kuddform, och de delar dem vanligtvis inte med andra modeller. Som sådan finns det vanligtvis en typ av matta för varje mus som är unik och inte kan överföras, så att hitta en kan vara utmanande beroende på märke.

Den kanske mest uppenbara frågan är varför byta kuddar? Främst för att inte tappa prestanda, eftersom acceleration och retardation, liksom avståndet från sensorn till ytan, blir sämre eller mindre, så vi tappar inte bara förhållandet mellan avstånd och tid, utan även noggrannhet kan gå förlorad.

Köpa musmattor från märkets webbutik?

Detta är vanligtvis det första steget för varje barn till en granne som försöker hitta en del på ett varumärkes egen webbplats. Tyvärr är det sällsynt att hitta ett företag som erbjuder dessa mycket specifika produkter, speciellt om mössen är 3 år eller äldre.

Och om detta händer kommer antingen modellen att vara allmänt känd och varumärket kommer att behålla sin relevans, eller så kommer vi inte att ha möjlighet att köpa dem.

Ebay

Detta är vanligtvis den mest kända portalen där du kan hitta vilken PTFE-packning som helst utan problem. Det är sant att de inte fungerar på det sättet med mindre kända möss, men vanligtvis kommer vi inte ha några problem att hitta vår modell när den har bra försäljning.

Amazon

I vårt land måste du ange nyckelord som PTFE, ersättningar, slider eller liknande för att ersättaren ska synas i sökningen. Dessa är vanligtvis externa säljare som erbjuder dem, vanligtvis utanför vårt land, så du måste blanda engelska med spanska för att hitta dem. Andra ord som fungerar bra: musben eller -fötter, skridskor eller skridskor …

Aliexpress

Det är här vi kommer att hitta det största antalet enheter och variation. Faktum är att det blir svårt att inte välja exakt för just vår modell. Vi kan som vägledning använda samma ord som vi använde till exempel för Amazon.

Problemet är bara att det som vanligt kan ta lång tid innan ersättningen kommer fram, men det är priset som ska betalas för att hitta den.

Om vi ​​av någon anledning inte kan hitta dem officiellt, kan vi alltid köpa en bit PTFE och klippa den efter vårt tycke, enligt mönstret för den ursprungliga dynan. Vi behöver bara se till att tjockleken är så nära som möjligt vad den var när vi köpte den, så den kommer att behöva lägga till från ca 1 mm till 3 mm beroende på graden av slitage.

Relaterade artiklar

Back to top button