Konvertera PDF från Google Chrome: Bästa tillägg –

Idag används PDF-dokument inom många områden, både personliga och professionella, eftersom det kan användas för kontrakt, rapporter, fakturor och även presentationer. Ibland kan du behöva konvertera detta PDF-dokument till Word, Excel-fil eller bild. Detta är vad vi kan göra tack vare tilläggen av vår webbläsare Google Chrome.

Google Chrome tillåter oss att genom tillägg förse webbläsaren med ytterligare funktioner och möjligheter som inte är aktiverade som standard. Med dessa tillägg kan vi lägga till ett aviseringssystem, bland annat förbättra vår integritet. När det gäller PDF-filer kommer vi också att hitta ett brett utbud som gör att vi kan visa, redigera och konvertera dem. Med Chrome-tillägget kommer det alltså att vara möjligt att enkelt konvertera PDF till andra format utan att behöva installera komplexa program på vår hårddisk.

Gratis PDF Converter, gratis och med olika verktyg

Detta Chrome-tillägg inkluderar 10 olika verktyg konvertera PDF-filer. Den har en gratis plan med vilken vi kan ladda upp flera filer samtidigt för konvertering, med vilken vi kan ladda upp filer som är större än 100 MB bara genom att registrera och även påskynda konverteringsprocessen. Allt du behöver göra är att installera det och dess ikon visas i verktygsfältet. När vi klickar på den visas alla dess verktyg. Stöder PDF, Word, Excel, PPT, JPG och mer. Vi kan snabbt och enkelt konvertera dessa format till PDF eller vice versa.

PDF-konverterare med HTML och URL-stöd

Ett annat gratis sätt att konvertera Word-dokument, Excel-dokument eller bilder till PDF-filer eller vice versa – detta är tillägget PDF Converter. För att göra detta behöver vi bara hitta filerna i vår egen lokala lagring, eller ange URL:en där dokumentet finns. Efter konvertering kommer den resulterande filen att skickas till oss via e-post, det har den också Google Drive-support så vi kan välja en fil direkt från detta lagringssystem. Detta tillägg stöder HTML, URL, webbsidor, bilder, Word, Excel, PowerPoint, Open Office, etc.

Smart PDF, förenkla ditt konverteringsarbete

Med detta konverteringsverktyg du hjälper oss att förenkla arbetet med dokument och bilder i olika format. Den har snabb och enkel åtkomst från vår webbläsare Chrome och erbjuder sina tjänster gratis. Med den kan vi konvertera PDF-bilder till Word, Excel, PowerPoint eller JPG och vice versa. Smart PDF erbjuder även kompatibilitet med molnlagring som t.ex Google Drive och Dropbox så att vi kan exportera filerna, konvertera dem och återimportera dem tillbaka till vårt arkiv.

Soda PDF, konvertera PDF utan att förlora information

Naturligtvis känner vi till Soda PDF som ett komplett program för att arbeta med PDF-filer. Det har också gratis tillägg för chrome med vilken vi kan konvertera alla PDF-dokument till Word utan att behöva ladda ner någon ytterligare programvara. Dess process är mycket enkel eftersom vi bara behöver ladda ner ett PDF-dokument från vår PC, konvertera det till Word och ladda ner det resulterande resultatet, allt med precision och noggrannhet. utan förlust av information … Dessutom låter det oss kombinera flera PDF-filer till ett dokument, dela, skydda och komprimera våra PDF-filer.

Cometdocs PDF Converter, bredformatskompatibel

Med detta tillägg kan vi konvertera våra PDF-filer till Word, Excel, PowerPoint, bilder och andra format. Cometdocs är ett online-dokumenthanteringssystem som vi kommer att använda för att konvertera dokument mellan flera format. Denna förlängning inkluderar också Google Drive-support så att de konverterade dokumenten kan lagras direkt på Googles molnlagring. Stöder bredformatsstöd som HTML, ODP, PNG, JPEG, TIF eller TXT. Dessutom kommer vi också att ha möjlighet att skapa PDF-filer från bilder och andra kompatibla dokumentformat.

Tabello, konvertera PDF till Excel eller Google Sheets

Detta Chrome-tillägg låter oss konvertera våra PDF-filer till Excel-kompatibla filer. Detta är ett snabbt, exakt och säkert sätt kopiera PDF-tabeller till Excel, Google Sheets eller något annat kalkylblad. Tillägget är mycket snabbt och ger resultat nästan omedelbart, så vi kan börja arbeta med vår data direkt. Tabello använder rådata från PDF, nå 100% exakta resultat … Det ger kompatibilitet med både PDF-filer som finns på webbplatsen och de som lagras på vår dator.

Sejda PDF Editor, en förlängning av hela programmet

Sejda PDF-tillägget för Chrome erbjuder ett brett utbud av verktyg, inklusive möjligheten att konvertera till Word, Excel, JPG eller HTML, eller vice versa, utan att behöva lämna din webbläsare. Dessutom ingår också förmågan konvertera från PDF till OCR … Tillsammans med konverteringsverktyget kommer vi också att ha andra PDF-redigeringsrelaterade funktioner som att ändra text, lägga till länkar, bilder, former och anteckningar och slå samman, komprimera eller dela PDF-filer, bland annat.

LightPDF, konvertera PDF till en mängd olika format

Detta är ett PDF-verktyg som vi kan hitta i mer än 20 gratis redigerings- och transformationsfunktioner. Det erbjuder kompatibilitet för att konvertera våra PDF-dokument till olika format som stöds som Word, PowerPoint, Excel, JPG, PNG, TXT och RTF. Således tillåter det oss att kopiera text eller redigera innehållet i vilken fil som helst som vi har konverterat. Detta tillägg innehåller också flera gratisfunktioner, inga annonser eller vattenstämplar vilket underlättas av ett rent och lättanvänt gränssnitt.

FromDocToPDF, Konvertera PDF och fler funktioner

Detta gratistillägg låter oss konvertera filer till och från PDF med ett klick. Den stöder format som DOC, TIFF, JPG bland annat. Tillsammans med möjligheten att konvertera, erbjuder den oss också möjligheten att göra en webbsökning, samt omedelbar tillgång till MS Word-konverteraren, översättningar, Wikipedia, ordbokssökning och mer.

Relaterade artiklar

Back to top button