Konvertera Apple TV till Super Nintendo [Nasıl Yapılır]

I den här artikeln kommer vi att förklara steg-för-steg-processen för att konvertera Apple TV till Super Nintendo. Med kitet som släppts av tillbehörsmärket Elago kan du ansluta din Apple-enhet till ett externt fodral och få din TV att se ut som en Nintendo-konsol. Här är vad du behöver göra för att förvandla Apple TV till Super Nintendo.

Hur man konverterar Apple TV till Super Nintendo steg för steg

Produkter som släppts av tillbehörsutvecklaren Elago kan användas för att förändra utseendet på vissa Apple-enheter. Med den senaste enheten förvandlar företaget Apple TV till Super Nintendo-spelkonsoler den här gången.

Enligt den delade informationen har företaget, som under lång tid utvecklat produkter relaterade till Apple-enheter, denna gång tagit fram ett fodral som gör Apple TV till ett Super Nintendo. Produkten, som finns i två olika färger, verkar vara väldigt användbar för spelälskare med Apple TV.

Förvandla din Apple TV till en Super Nintendo

Det nya Elago T4 Apple TV-höljet gör att det du ansluter till din TV ser ut som en Super NES-konsol från 1990-talet. Precis som andra Elagos produkter inkluderar det nya tillbehöret ett silikonfodral som passar runt din Apple TV.

Dess design inkluderar alla portar du kanske kommer ihåg från SNES, inklusive två kontroller på framsidan och en patronplats på toppen. Tillbakaåtkomst, inklusive funktionella portar, HDMI och ström, använder Apple TV.

Den främre LED-lampan på Apple TV fungerar som en statusindikator med SNES-fodralet på plats. Detta framstår som en fantastisk accessoar som dina gäster inte kommer att vara likgiltiga för när de ser den i ditt vardagsrum.

Relaterade artiklar

Back to top button