Kontrollera kompatibiliteten hos din Xiaomi Mobile med MIUI 12.5 –

MIUI 12.5 detta är nästa nivå av anpassning som miljontals Xiaomi-användare längtar efter. Tillkännagett tillsammans med Xiaomi I 11, har varumärket detaljerat några av modellerna som kommer att uppdateras till denna version baserad på Android 11, men publicerar aldrig kraven för att installera varje ny iteration av sin programvara.

Men om du vill ta reda på om din Xiaomi kommer att uppdatera till MIUI 12.5 , installera bara en enkel app med öppen källkod baserad på att studera hårdvaran och mjukvaran i en mobiltelefon för att inte bara veta om du kan få en OTA-uppdatering av operativsystemet i framtiden, utan vilken typ av ROM du kommer att få, och om det kommer att vara med alla nyheter som meddelats av Xiaomi.

Kom ihåg att beroende på din typ av mobiltelefon och dess region kommer du att gilla MIUI 12.5 med fler eller färre funktioner.

Är min mobiltelefon kompatibel med MIUI 12.5?

För att veta om din kinesiska smartphone i teorin inte kommer att ha några problem uppdatering till MIUI 12.5 , du behöver bara ladda ner och installera följande app, MIUI Level Checker , på din telefon, så att du kan installera appar som först laddades ner från okända källor i avsnittet för mobilsäkerhet.

När du har installerat appen och kört den med de begärda behörigheterna kommer samma programvara att kontrollera din enhet för att se om den uppfyller förutsättningarna för att teoretiskt kunna njuta av den nya versionen av Xiaomi-operativsystemet för dina mobiltelefoner.

Om den visar ett leende ansikte betyder det att din smartphone har fullt stöd och bör uppdateras utan problem, och om den visar ett ledsen ansikte, så kommer du troligen inte att prova MIUI 12.5 honung eftersom den inte stöder programvara.

Xiaomi mobil är kompatibel med MIUI 12.5 Xiaomi mobil är inte kompatibel med MIUI 12.5

Till detta måste vi lägga till en mellanskärm med “ansikte av omständigheterna”, där det står att mobiltelefonen har partiellt stöd, det vill säga på grund av dess egenskaper måste den uppdateras, men detta är inte helt säkert.

Och det är nödvändigt att klargöra vad det är Inofficiell app utvecklad av medlemmen Mi Community China, med vilken du kan kontrollera om en viss Xiaomi-enhet kommer att ha tillgång till alla MIUI 12.5 nyheter eller i stället kommer vissa funktioner att vara inkompatibla med din telefon.

Poängen är att eftersom det inte är officiellt kanske det inte matchar de beslut som Xiaomi slutligen fattar och egenskaperna hos varje enhet.

Relaterade artiklar

Back to top button