Kontoret med stil med BlitzWolf-stolen som erbjuds levereras från Europa | Kupong

erbjuda blitzwolf bw-hoc4 kontorsstol

På senare tid har även arbetet blivit en fråga om stil. Det finns varumärken som kan göra både spel- och kontorsprodukter som det gör BlitzWolf med henne kontorsstol BW-HOC4 i erbjudande med rabattkod upp Banggood Och gratis frakt från Europa.

BlitzWolf BW-HOC4: kontorsstolen erbjuds med rabattkod på Banggood

blitzwolf kontorsstol 2

Med en minimal men modern stil passar stolen BlitzWolf den passar både ett ledningskontor och ett mer kreativt kontor. Det andningsbara tyget gör det perfekt för timmar av arbete, men också svankstöd, förresten är det liggande och även höjdjusterbar. Kolven agerar faktiskt på tre nivåer, dessutom nackstöd den är avtagbar.

där bas med femspetsiga hjul den är mycket stabil och tillverkad av kvalitetsmaterial. Hjulen är också helt rörliga. Återgå till höjdjusteringen är det möjligt att ta upp den till en mätning av 52,5 cm, dessutom är den verkligen tjock med tanke på att den väger ca. 16 kg.

Hitta kontorsstolen BlitzWolf BW-HOC4 går in erbjudande med rabattkod på Banggood till priset av 126,7 €, komplett med gratis frakt från Europa, vilket gör det till ett elegant och pålitligt tillbehör för de mest moderna och eleganta kontoren.

BlitzWolf BW-HOC4 | Banggood

Är din hunger efter erbjudanden ännu inte nöjd? Ta en titt på dagens bästa Banggood-erbjudanden, där du säkert hittar något för dina tänder. Vill du ha mer? Tveka inte att registrera dig för att få erbjudanden i realtid till vår dedikerade Telegram-kanal. Och om du behöver support, råd och information om leveranser hänvisar vi dig till vår Telegram-grupp GizDeals och till hjälptjänsten H24 AskMrDeals.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button