Kontakter: Elden Ring Berserk Greatsword plats

Vi har sammanställt Elden Ring Berserk Greatsword-platsen åt dig.

Elden Ring, det nya Soulslike-spelet utvecklat av FromSoftware, skapade stor uppståndelse bland spelarna. Den fick legendarisk berömmelse redan innan den släpptes.

Om du vill veta mer om Elden Rings betyg och recensioner vår artikel besök. Om du inte är säker på att din dator kan köra spelet, Elden Ring systemkrav och bästa inställningar Vi har också undersökt åt dig. Om du vill köpa spelet Ånga du kan besöka. Den förklarar också allt du behöver veta om att skapa karaktärer i Elden Ring. guide vi förberedde.

Plats för Elden Ring Greatsword

Elden Ring har ett vapen som heter Greatsword, inspirerat av den berömda Berserk-mangan. Standard Greatsword, som kan erhållas relativt tidigt i spelet, liknar Guts enorma svärd från Berserk. Designen är tydlig nog, men vapnets beskrivning i spelet binder det tydligt till Berserk.

Ta emot Ring Berserk Greatsword från handen

The Berserk Greatsword finns i Caelidområdet öster om Limgraves startområde. Det finns många fiender och monster på väg, men du behöver inte gå långt utanför området för att få det här kraftfulla bladet. The Greatsword ligger i en kista på baksidan av en övergiven bil som kan hittas längs vägen mellan Caelum-ruinerna och Rotview Balcony Grace Sites.

Dess exakta läge är markerat på kartan nedan.

Kontakter: Elden Ring Berserk Greatsword plats

Som vi sa tidigare, det finns några dödliga fiender runt din väg. Var försiktig om du fortfarande är i början. Du kan smyga förbi dem och nå platsen utan att bli sedd. Så detta är förmodligen det bästa alternativet. Lyckligtvis finns det en Marika Stake nära där du kan återuppliva om du blir dödad av patrullerande monster.

För att få det stora svärdet, gå upp på vagnen och öppna kistan för att avslöja den. Den har en skadeklassning på 164. Idealisk för kraftbaserade strukturer. Hans signatur är hans unika förmåga som skickar dina motståndare en bit uppåt.

Relaterade artiklar

Back to top button