koncept, design och funktioner –

Designen vi alla har kommit att förvänta oss av en iMac

Det här konceptet, publicerat på Brasile Grand YouTube Channel på bara 1 minut, visar hur en ny iMac med en M2 kan se ut. Först och främst den innovativa design som föreslås av eliminering av uttalade ramar som nu sticker ut på hårdvara och det ger utan tvekan denna serie en mycket gammal estetik. I linje med alla rykten föreslås en design som påminner om Pro Display XDR som introducerades tillsammans med Mac Pro 2019. Således blir arbetet mycket bekvämare om du involverar hela sammansättningen av teamet.

På baksidan är vi redan vana vid den svängda designen, som kan ändras som visas i detta koncept. Det fick gå för något helt rakt fram som skulle ge en mycket mer sober touch till lagets arkitektur. Men först och främst vill jag peka ut en kamera på den här sidan, som inte är begränsad till att bara spela in vårt ansikte medan vi är på konferensen. Idéer som dyker upp är implementering Face ID-teknik för att lättare kunna låsa upp utrustningen när du står framför den. Det skulle göra iMac till ett biometriskt igenkänningssystem som MacBook med Touch ID just nu.

Specifikationer kommer det med

Genom hela konceptet, förutom att fokusera på design, tillhandahålls även en del intressant teknisk data. Många av dessa sammanfaller med olika publicerade rapporter om detta nya team. Det börjar med ett M2-chip som kommer att ge den mycket mer kraft än vad en Mac med en M1 har för närvarande. Lades till detta 1440p kamera, upp till 32 GB DDR4X RAM , förvaring som kan nå 4 TB till SSD och även en skärm med variabel storlek: 21, 24 eller 27 tum med 5K-upplösning. När det gäller anslutningar kan du satsa på Ethernet upp till 10 GB för att garantera tillförlitlig dataöverföring, samt fyra professionella mikrofoner och olika USB-C-portar, 2 USB-A-portar, Thunderbolt 3. Och för proffs kommer det inte att finnas några Micro-SD-portanslutningar här, och uppenbarligen kommer den att kunna anpassa den med speciell grafik.

Det senare är ganska intressant, eftersom Apple enligt detta koncept kan göra olika GPU:er tillgängliga för användarna. Den som redan är mer än känd som Radean Pro Vega 64X. Men det skulle också vara möjligt att integrera Nvdia RTX 3070Ti att vi i år såg dem sticka ut för sin makt. I slutet av dagen förväntas denna uppdatering gå längre än ett enkelt processorbyte och gå lite längre genom att uppdatera resten av hårdvaran såväl som dess design. Men den här videon är fortfarande ett ryktat koncept och tyvärr långt ifrån bekräftad. Kommer den nya Apple iMac att se ut som den här typen av video?

Relaterade artiklar

Back to top button