Komplettera din nästa generations Amazon Echo med dessa tillbehör –

Sanningen är att ett bra alternativ till högtalarfamiljen Google Home just har vuxit och utvecklats, och förbättrats både estetiskt och designmässigt. Och vi har ett utmärkt exempel i den fjärde generationen Echo och Echo Dot-högtalare. Eller den sista och fantastiska Amazon Echo Show 10 som nu har en roterande bas som följer dig så att du inte missar ett slag.

Vilka tillbehör passar dessa Amazon högtalare

I själva verket är detta en familj av smarta högtalare som inte bara har förbättrad design, utan också gör skillnad. Du behöver bara se ny oval design Amazon Echo och Echo Dot för ljudförbättringar som bevis på detta. Dessutom förbättrar varje generation det akustiska landskapet jämfört med sin föregångare.

Trots det finns det ett antal tillbehör som kan göra ditt liv mycket enklare. Så om du har köpt några nya högtalare från företaget som grundades av Jeff Bezos, missa inte denna samling av de bästa tillbehören för din Amazon Echo, Echo Dot eller Amazon Echo Show 10.

Ett brett utbud av lösningar så att du kan hitta det som bäst passar dina behov. Utan vidare, ger vi dig vårt speciella urval av tillbehör för denna nästa generations smarta högtalarfamilj.

Echo väggklocka

Den första produkten vi vill rekommendera dig är smart klocka … Det perfekta tillägget till alla smarta Amazon-högtalare och erbjuder en rad funktioner som gör skillnaden. För det första har den en 60 LED digital indikator som kan visa återstående tid om du aktiverar timern.

Lägg till det är hur lätt det är att ställa in, eftersom du bara behöver säga “Alexa, ställ in din Echo väggklocka” och din smarta högtalare gör resten.

Echo Sub

Även om ingen kan förneka att Amazons familj av smarta högtalare har ett verkligt kraftfullt akustiskt landskap, är bristen på en subwoofer för att öka basen det enda problemet de möter. Även om beslutet är lika enkelt som att köpa denna Amazon Echo Sub designad för användning med Amazon Echo, oavsett modell.

Säger så Echo Sub har en 152 mm bashögtalare för att leverera 100W kraft som du kan njuta av djupare bas än någonsin. Det bästa? Du kan länka ihop flera Echo-enheter för att skapa högkvalitativt stereoljud.

Smart multipeluttag

Vad sägs om detta smarta flerkanalsuttag. För det första är den idealisk för smart högtalaranslutning … Dessutom har den USB-portar så att du kan ladda vilken enhet som helst. Det bästa? att du även kan styra på och stänga av varje uttag via din smarta högtalare. En enkel produkt, men mycket mer användbar än du kan föreställa dig.

Skärmskydd för Amazon Echo Show 10

Om du har turen att köpa Amazon Echo Show 10 du kommer att njuta av en av de bästa smarta högtalarna för inbyggd skärm på marknaden. En mycket komplett produkt som erbjuder alla möjliga funktioner för att hjälpa dig att lyckas. Problemet är att panelen är det känsligaste elementet i alla enheter, och i händelse av en olycka kan den gå sönder.

Men du kan alltid rädda dig själv onödig rädsla genom att satsa på ett bra skärmskydd. Som denna atFoliX signaturmodell som är helt kompatibel med Amazon Echo Show 10. Den har 6H penna vid ett skrivtryck på 500 gram, så att den tål alla slag och inte försämras.

VINTAR uttag med hållare

En annan av de bästa tillbehören du kan köpa till din Amazon Echo eller Echo Dot är baskontakten. Således kan du placera den smarta högtalaren utan att ta upp plats. Lägg därtill de olika funktionerna som erbjuds av denna modell och du har en verkligt attraktiv lösning som kommer att överträffa dina förväntningar.

Strömadapter för Amazon Echo

Bättre att förebygga än att bota. Speciellt om du har husdjur. Mer än något annat, för det finns inget värre än en trasig laddningskabel för din smarta högtalare av någon anledning utanför din kontroll. Lösning? Ha alltid en reservmodell till hands.

Ah Står SPADECO2

Om du vill förbättra det akustiska landskapet i din Echo-familjs smarta högtalare, missa inte dockningsstationen som är kompatibel med alla modeller. Den utmärker sig genom att den undviker vibrationer för att uppnå det bästa akustiska landskapet. Dess resultat kommer att överraska dig.

Amazon Echo Dot-stöd från MMUK

Vi fortsätter med denna samling av de bästa tillbehören du kan köpa till Amazon smarta högtalare, vi vill rekommendera denna magnetiska bas som är kompatibel med Ekopunkt … En enkel modell, men den låter dig ge din gadget ett speciellt utseende.

Echo Dot Stand Set om 2

Många köper flera enheter av Echo Dot. … Det låga priset och användarvänligheten gör det till en utmärkt idé att ha flera enheter per hus. Om du har ett liknande system, missa inte detta tvåarmade set som låter dig hänga upp din smarta högtalare var du än vill ge ditt hem en fräsch twist.

Echo Dot Rehomy monter

Vi avslutar den här omgången för de bästa tillbehören till de nya Amazon Echo-högtalarna med Echo Dot-bas som inte kommer att göra dig det minsta besviken. Du kan använda den direkt på vilket skrivbord som helst eller hänga den på väggen eftersom den har allt du behöver.

Relaterade artiklar

Back to top button