Kommer Xiaomis italienska debut att sammanfalla med den internationella debuten av en “ny” smartphone? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Xiaomis italienska debut att sammanfalla med den internationella debuten av en “ny” smartphone? (Foto)

Nästa vecka kommer att vara av avgörande betydelse för Xiaomi: 22 maj kommer att vara dagen för debuten på den franska marknaden, medan 24 det blir turen tillItalienmed det stora evenemanget som ska hållas Milanodär slöjorna samtidigt kommer att höjas på första Mi Store italienska, som kommer att öppna sina dörrar för alla fans på 26 maj. För tillfället förväntar sig många ytterligare fyrverkerier, som tillkännagivandet av den italienska tillgängligheten av produkter som fortfarande är uteslutna från den internationella prislistan. Bland dessa verkar det finnas minst en ny modell av smartphone.

För ny vi menar för vår marknad, eftersom det är osannolikt att tillverkaren kommer att avslöja en absolut nyhet under europeiska evenemang. Det finns dock flera modeller presenterade i Kina och ännu inte officiellt landade av oss, så vi skulle ha denbortskämd för val. På sin officiella Twitter-sida har Xiaomi publicerat en bild på baksidan av en smartphone, vars form delvis är dold av en tunn slöja.

Dubbel vertikal kamera och fingeravtrycksläsare de är inte så avgörande ledtrådar, eftersom de ligger i detaljerna återkommande över tillverkarens sortiment 2018.

Det kan därför vara den senaste instegsnivån Redmi S2, den vackra Mi MIX 2S eller till och med den mycket efterlängtade Mi A2, internationell version (och Android One) av Mi 6X. Så vitt de vet nu, är varje hypotes rimligdärför snarare vi frågar dig: vilken av dessa tre modeller skulle du föredra att lanseras i Italien om några dagar? Eller har du en fjärde i åtanke utomstående?

Relaterade artiklar

Back to top button