Kommer Xiaomi verkligen till Europa med start från Polen?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Xiaomi verkligen till Europa med start från Polen?

Xiaomi kan komma till Europa med start från Polen. Detta är i princip vad han rapporterar GSMArena, baserat på vad de säger är företagets officiella polska webbplats, xiaomi.com.pl; vi har dock inte hittat någon bekräftelse på den direkta kopplingen till den “riktiga” Xiaomi på denna homonyma webbplats, och vi vet inte att Xiaomi har meddelat något via sina officiella kanaler.

Den kommande ankomsten av Xiaomi Mi 5 (i alla dess varianter) och även av den nya Xiaomi Mi 4S rapporteras på den. Inlägget har legat där i cirka 10 dagar och lovar att detaljerna kommer snart Tillgänglighet och pris, vilket vi dock ännu inte har någon bekräftelse på. Genom att surfa på samma sida är det dock redan möjligt att hitta sidorna som är förberedda för Xiaomi Mi 5 (1) (2) (3) och för Xiaomi Mi 4S.

LÄS ÄVEN: Xiaomi Mi 5, vår förhandsvisning (foton och videor)

Vi är därför inte helt övertygade om sakens officiella karaktär, och tänker att det snarare är en tredje parts återförsäljare, särskilt eftersom Hugo Barra själv hade predikat tålamod angående den internationella lanseringen av Xiaomi-smarttelefoner, och istället verkar det som att allt var klart praktiskt taget redan från Mobile World Congresss dagar. Vi kommer dock att hålla ett öga på sajten i fråga, och om någon av er har mer information uppmanar vi er att dela den i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button