Kommer Xiaomi Redmi 5 också att gå med i valsen av skärmar i 18:9? Ja, enligt dessa läckta renderingar

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Xiaomi Redmi 5 också att gå med i valsen av skärmar i 18:9? Ja, enligt dessa läckta renderingar

Xiaomi Redmi 3 och Redmi 4 var förmodligen mest uppskattad smartphone nybörjarnivå de senaste två åren. Tack vare fler mellanklassspecifikationer, oändlig autonomi, solid konstruktion och den alltid kurerade MIUI, har de gjort frosseri till många kunniga användare, medvetna om att ta hem enheter till lägsta priser. För detta Redmi 5 det är en modell mycket efterlängtad av fans, även mot bakgrund av Xiaomis senaste landning på Amazon Italien. Och slutligen de första information påtagliga har anlänt.

De specifika kylaggregaten åtföljs också av en serie av framställa som visas omedelbart den största nyheten som skulle kunna introduceras av den nya modellen: den visas i 18:9. Efter att bokstavligen ha erövrat den övre delen av marknaden, nu den nya trend är redo att spridas som en löpeld även i de lägre intervallen och Redmi 5 kunde inte vara ett undantag. Men den ramar runt displayen de ser inte ut så tunn och baksidan är den vanliga uppvärmda soppan.

Så designen sköts upp för tillfället.

Vi pratade om specifikationerna: displayen skulle ha en diagonal på 5,7″ (motsvarande 5/5,2 “i 16:9) endast i upplösning 720pSoC lo Snapdragon 625, 4 GB RAM, 64 GB internminnebakre och främre kamera från 12 och 5 megapixlarbatteri från 3 300 mAh och mer kontakt mikro USB. Egentligen verkar dessa specifikationer lite konstiga för oss, i synnerhet för upplösningen på skärmen som inte verkar passa ihop med ett så stort minnessnitt, med tanke på att Redmi 4 redan inkluderade Full HD-varianter. I alla fall, vad tycker du för tillfället?

Relaterade artiklar

Back to top button