Kommer Xiaomi Mi 10-batteriet att stänga av alla diskussioner om autonomi i knoppen?

De 2020 närmar sig med stora steg och redan under de första månaderna av det nya året kommer vi att se ett stort utbud av nya generationens förstklassiga smartphones komma ut på marknaden, redo att slåss utan spärrar, vilket ständigt höjer ribban för genomsnitt kvalitet. På första raden kommer det också att finnas Xiaomi Mi 10, en av de första enheterna som kan skryta med den nya Qualcomm Snapdragon 865 SoC, men det kommer inte att vara den enda aspekten som den kinesiska tillverkaren lovar gnistor.

Faktum är att en av de vanligaste kritikerna som riktades mot den direkta föregångaren Mi 9 berördeautonomi, inte helt tillfredsställande för alla typer av användning. Å andra sidan kunde 3300 mAh-batteriet inte göra mirakel och därför var dess ägare tvungna att anpassa sig till hårdvarubegränsningarna. Med Xiaomi Mi 10 istället, musiken kan förändras helt, sex rykte som cirkulerar i dessa dagar kommer att verifieras.

LÄS OCH: Diletta Leotta är den nya Xiaomi 2020-ambassadören

Xiaomis nya flaggskeppssmartphone kan faktiskt integrera en batteri upp till 4800 mAh, för en övergripande autonomi som knappast kommer att tillfredsställa även de mest krävande användarna. Dessutom kan den kinesiska jätten också tillgripa en supersnabb laddning, för att bäst komplettera utrustningen.

Via: GSM ArenaKälla: Weibo

Relaterade artiklar

Back to top button