Kommer Xiaomi att ha gjort rätt i att välja MediaTek för Redmi Pro? Låt oss se vad AnTuTu säger … (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Xiaomi att ha gjort rätt i att välja MediaTek för Redmi Pro? Låt oss se vad AnTuTu säger … (foto)

Xiaomi Redmi Pro är en av de mest intressanta mellanklasserna för tillfället, och den enda invändningen som, på papperet, många har gjort det, var valet av en MediaTek SoC istället för en Snapdragon. Men är det verkligen okej att vara så partisk?

Enligt den kända riktmärke AnTuTu är svaret nej, eftersom Redmi Pro (i versionen med Helio X25 och 4 GB RAM) försvarar sig riktigt bra, totalt nästan 92 000 poäng, vilket är mer än berömvärt i sitt sortiment (vi pratar inte om en topp i intervallet, så det är meningslöst att förvänta sig för mycket), och på gott och ont i linje med konkurrens med liknande egenskaper.

Tänk också på att dessa tester kommer att ha utförts med en icke-definitiv modell, eftersom Redmi Pro presenterades först igår och kommer ut på marknaden inte tidigare än ett par veckor, så det slutliga resultatet kan bli ännu bättre. Vi kommer att kontrollera det som alltid, i recensionen. Nedan lämnar vi skärmdumparna med alla detaljer om AnTuTu.

Relaterade artiklar

Back to top button