Kommer vi att kunna se Galaxy X, Samsungs första hopfällbara smartphone, i slutet av året? (uppdaterat: nej)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer vi att kunna se Galaxy X, Samsungs första hopfällbara smartphone, i slutet av året? (uppdaterat: nej)

I åratal har orden “Samsung” och “vikbar” förknippats med en svårfångad smartphone, som alltid förblir så, eftersom den hittills aldrig har sett dagens ljus. Preliminärt kallad Galaxy X såg det ut som att 2018 äntligen skulle kunna bli debutåret, men om historien har lärt oss något så är det inte att sjunga segern i förväg.

Den kommer nu från Korea, närmare bestämt från den vanligtvis pålitliga ETNews, en ny rapport som markerar tidpunkten för Galaxy X, åtminstone i teorin. Hans slutlig design det bör avgöras av Marsvilket ser bra ut, men massproduktion av panelen bör inte starta innan september. Massproduktion av själva smartphonen kommer sedan att följa november 2018, med ett officiellt meddelande som kan komma senast jul eller till och med 2019.

Alltid tvåa ETNews, det skulle vara en 7,3 tums vikbar OLED-skärmmed möjlighet att vika i två för att få storleken (ungefär) som en smartphone, sedan “öppning” för att bli en surfplatta.

De största svårigheterna skulle ligga just i denna vikmekanism, som inte får ha rynkor eller veck.

Kort sagt, det finns gott om utrymme för ett uppskjutande även i år, även om det bara är för tekniska problem, och med inget påtagligt som stödjer motsatsen, är vi ännu inte redo att satsa motsatsen.

Relaterade artiklar

Back to top button