Kommer Samsung Galaxy S9 att komma i ett kalejdoskop av färger? En outgiven altfiol dyker också upp

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Samsung Galaxy S9 att komma i ett kalejdoskop av färger? En outgiven altfiol dyker också upp

Samsung Galaxy S9 kan definitivt komma i förväg jämfört med vad vi alltid varit vana vid. Tidigare ägde aldrig presentationen av toppen av sortimentet av den koreanska jätten rum före MWC i februari, men för 2018 det finns de som till och med talar om CES, elektronikmässan som traditionellt inviger det nya året, under första dagarna i januari. Å andra sidan, några specifikationer för W2018 – den nya flaggskepp clamshell från Samsung – de verkar förbereda fältet för den förväntade toppen av 2018 års sortiment, på alla fotosensorer med variabel bländare.

Till de redan flera rykten om Galaxy S9 som strövar bland fansen läggs nu ytterligare ett, som rör möjliga färger av Samsungs nya flaggskeppsmodell. Indiskretionen kommer från kollegorna på SamMobilesom hävdar att S9 skulle kunna anlända i en ‘opublicerad färgläggning, som skulle flankera ett urval av S8 och de senaste vyerna för Note 8. Det skulle vara en färg altfiol – från namn och tonalitet fortfarande okänd – som redan för S8 hade varit meningslöst talat.

När det gäller andra färgernärvaron av det tas för given Svartmen förmodligen det också guld-. Vissa tvivel om färgläggning blåsom sannolikt bara kommer i en nyans mellan versionerna Korallblå av S8 och Deep Sea Blue av not 8. Även färgläggningen Artic Silver kunde bekräftas, medan den vackra Orkidé grå – som redan har några vaga violetta reflektioner – skulle kunna betvivlas genom introduktionen av denna nya fantomlila färg. Väldigt få förhoppningar istället på ett återupplivande av den vackra specialutgåvan Vinröd av S8.

Galaxy S9 skulle därför kunna presenteras om drygt en månad och, vi är säkra, vid första anblicken fler kuriosa kommer att bli upphetsad av specifikationer tekniker, mjukvarulösningar och övergripande design. Men då kommer uppmärksamheten oundvikligen att skifta till valet av färg, under köpfasen. Framtida köpare, om du fick välja din egen färg, vilken skulle du vilja ha?

Relaterade artiklar

Back to top button