Kommer Samsung Galaxy S6 att vara lika vacker på insidan som den är på utsidan? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Samsung Galaxy S6 att vara lika vacker på insidan som den är på utsidan? (Foto)

Varje smartphone i rampljuset passerar förr eller senare från en riva nerdet vill säga det kommer tog bort av ett team av experter som visar oss hur det går till inuti, t.ex Galaxy S6 är inget undantag. Den nya toppen av sortimentet Samsung det visar sig vara mycket välbyggt enligt de som utfört dessa operationer.

LÄS ÄVEN: Galaxy S6 kommer att minska försäljningen av iPhone 6

Men om du bestämmer dig för att reparera det hemma, bör du veta att det inte kommer att bli lätt: som vi redan har berättat för dig är det inte alls enkelt att ta bort batteriet och byta ut det och kräver att olika ömtåliga delar tas isär, en operation som vi inte skulle rekommendera till dem som inte har en viss erfarenhet av denna praxis. Även bara för att separera bakstycket behöver du en varmluftspistol, ett verktyg som inte alla har hemma. För övrigt, vad vi kan göra är att beundra (för de mer nördiga) komponenterna i Galaxy S6 i galleriet nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button