Kommer Samsung Galaxy S5 att presenteras den 23 februari i Barcelona?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Samsung Galaxy S5 att presenteras den 23 februari i Barcelona?

Den berömda ryska bloggaren Eldar Murtazin han är inte ny på den här typen av tillkännagivande och tidigare har hans Twitter-kanal varit skådeplatsen för intressanta förhandstittar och “misstag“: vi måste därför ta med tången tweeten från för några timmar sedan som berättar om en av de mest efterlängtade terminalerna för tillfället, Samsung Galaxy S5.

LÄS ÄVEN: Samsungs nya gränssnitt presenteras med Google Now-stil

Murtazin ger oss inte bara information om det möjliga datumet för presentationen av den nya toppen av sortimentet från Samsung, utan också om plats, tid, pris och datum för lansering på marknaden.

Smarttelefonen kommer att presenteras på 23 februari i Barcelona kl 18:00, en dag innan Mobile World Congress startar. Hur pris bloggaren indikerar “det samma“, så det är logiskt att förvänta sig samma listpris som Galaxy S4, 699 €.

Även med hänsyn till specifikationer Murtzain är dålig på detaljer och säger att de i princip kommer att vara med linje med det som avslöjades tills nu (QHD-skärm, Snapdragon 805, 2900mAh batteri).

De marknadslansering verkar inställd på slutet av april. Vi avslutar med ytterligare en tweet från den ryska bloggaren, som nämner en utveckling av TouchWizsom vi redan såg en liten förhandstitt av igår.

Relaterade artiklar

Back to top button