Kommer Samsung Galaxy Note II att presenteras den 15 augusti?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Samsung Galaxy Note II att presenteras den 15 augusti?

Galaxy Note II (varav den ovan endast är en mockup utan certifierad länk till den slutliga versionen) förväntades nu “officiellt” till den 30 augusti vid starten av IFA i Berlin, men Samsung kan ha beslutat att förutse allt på fjorton dagar.

Faktum är att om du kommer ihåg det koreanska företaget hade skickat sina amerikanska kollegor en inbjudan till ett evenemang som skulle hållas i augusti, även om många tänkte mer på presentationen av Galaxy Note 10.1 än på sin phablet-bror.

En källa nära Samsung hävdar dock att Galaxy Note II istället kommer att presenteras den 15 augusti, eftersom LG kommer att hålla ett event relaterat till dess samma dag. Optimus Vu 2och uppenbarligen vill Samsung inte ligga efter sin hemmakonkurrent, inte ens när det gäller tidpunkten för presentationen av sina produkter.

Detta är dock inte officiellt bekräftade nyheter, så vi rekommenderar dig inte att stanna hemma i mitten av augusti i väntan på ett pompöst besked; dåligt hittar du det här och väntar på dig när du kommer tillbaka från stranden.

Relaterade artiklar

Back to top button