Kommer Samsung att presentera Galaxy S III Mini den 11 oktober?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Samsung att presentera Galaxy S III Mini den 11 oktober?

Vi har vetat i några dagar att Samsung har planerat ett event den 11 oktober i Frankfurt, där de första hypoteserna ville att nya Galaxy Music skulle presenteras; nu, dock, kollegor av SamMobile fram en annan idé, eller att se ljuset kommer att vara den aldrig alltför ackrediterade Galaxy S III Mini. Vi tillåter oss dock att inte hålla med.

Vi hörde talas om Galaxy S III Mini för ungefär en månad sedan: det borde vara en 4 “Super AMOLED WVGA, med dual-core processor, 5 megapixel kamera och förmodligen Jelly Bean; något halvvägs mellan Galaxy S och S II, men med en inspirerad design från naturen från S III.

Men sloganen för evenemanget den 11 oktober “Small är nu en stor hit!“, det förefaller oss som en tydlig referens till Galaxy Music, både för dimensionerna (liten) och för den dubbla betydelsen med musikvärlden (stor hit, används i betydelsen sång).

Dessutom har SamMobile inte infört särskilda bevis för att stödja hans tes och i avsaknad av dessa tenderar vi att förlita oss på sloganens sång-assonans; Vad tycker du om det?

Relaterade artiklar

Back to top button