kommer nästa iPhone-uppdatering att vara så här? –

IOS 15 konceptvideo

Den här videon laddades upp i början av december av Hacker 34:s YouTube-kanal. Det visar ett konceptuellt gränssnitt, det vill säga inget officiellt, och detta är skapandet av denna youtuber. Men utseendet på den här videon kunde helt ha missat Apple-reklamen på grund av hur bra den är.

Det första Hacker 34 visar oss i den här videon är interaktiva widgets eftersom de tillåter oss att göra ändringar i appar genom dem utan att behöva injicera apparna själva, vilket inte är fallet i nuvarande iOS 14. Det leker också med rykten om att vi kommer att få se en iPhone 13 med Alltid på display som visar en låsskärm med tid och datum, följt av viss information i form av ikoner. Andra klassiska rykten som aldrig slutade som delad skärm är också närvarande.

Andra funktioner är möjligheten att integrera en annan infödd assistent än Siri för att kunna dela skärmdumpar snabbare eller anpassa din hemskärm mycket mer. Funktioner som sannolikt kommer att vara mycket uppskattade av användarna, men som tyvärr kanske inte visas i iOS 15. Faktum är att vissa av dem kanske aldrig dyker upp, som i fallet med att välja en annan assistent än Siri, eftersom Apple fortsätter att satsa på sitt system artificiell intelligens. jämfört med konkurrenterna.

Vad förväntas av iOS 15?

Att veta om mjukvaruläckor är svårare än om enheter, eftersom tredje part, såsom löpande band, stör de senare. iOS och andra operativsystem är dock helt utvecklade av Apple, så det är svårt att hitta tillförlitliga indikationer, trots att den tidigare versionen av iOS 14 läckte ut förra året, vilket var ett undantag.

För nästa iOS 15 finns det några analytiker som säger sig vara medvetna om några nyheter som t.ex multiplayer , något speciellt förväntat för iPadOS. Samma sätt förbättra widgets med funktioner som videovisningar kan ske. Det sägs det också vara kompatibilitet kommer att lämna efter sig den första generationens iPhone 6, 6 Plus och SE. Förutom det är det vi vet ganska lite och därför är vi nyfikna och roliga att titta på videor som Hacker 34.

Till juni Under den överskådliga månaden av WWDC 2021 kommer iOS 15 och resten av Apples mjukvara inte att släppas i år. Vi kommer i alla fall att vara uppmärksamma på eventuella läckor eller rykten som kommer att ta fart under de kommande månaderna. Om du är intresserad kommer vi också att fortsätta kommentera videokoncept som liknar det vi såg i den här artikeln.

Relaterade artiklar

Back to top button