Kommer Motorola att lansera G6 Play och två andra enheter vid nästa MWC?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Motorola att lansera G6 Play och två andra enheter vid nästa MWC?

Nästa Mobile World Congress i Barcelona närmar sig och spekulationerna kring de nya enheterna som vi kommer att se presentera bara växer. Vi har redan berättat om den nya familjen Moto G6 från Motorola: nu verkar det som om minst en enhet i denna familj har fått certifiering på Taiwans nationella kommunikationskommission.

Modellen i fråga är numret XT1922-1 och även om det tidigare av misstag har associerats med de hypotetiska Moto E5 och E5 Plus, kan det bli nästa bland framtiden Moto G6, G6 Plus eller G6 Spela. Vi förväntar oss att den nya Motorola-enhetsfamiljen har en design som förenar dem och att de skiljer sig åt i skärmstorlek och vissa hårdvarukomponenter. Moto G6 Play förväntas ha en SoC Snapdragon 430 och parningen 2 GB från Bagge med 16 GB intern lagring eller 3 GB från Bagge med 32 GB intern lagring.

Vi rapporterar också att Moto G6 Play integrerar en skärm från 5,7 tumett batteri av 4 000 mAh och kommer att finnas tillgänglig om tre färger detaljer: Träkol (en sorts kolgrå), Blå och Guld.

Tyvärr har vi ingen ytterligare information om de två andra familjemedlemmarna, förutom de som vi rapporterade till dig för knappt en månad sedan.

Vi påminner dig om att vi hittills inte har någon officiell information, så du måste ta den här nyheten med dig varning. Vi måste bara boka en tid med nästa MWC för att ta reda på om dessa rykten kommer att bekräftas och framför allt om vi fortfarande kan säga “bättre Moto G“.

Relaterade artiklar

Back to top button