Kommer Light Phone 2 att bli livlinan för alla smartphonemissbrukare? (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Light Phone 2 att bli livlinan för alla smartphonemissbrukare? (Foto och video)

Lanserades som en kampanj av crowdfunding 2015 och landade sedan på marknaden för ett år sedan, Ljus telefon det var en unik mobiltelefon som programmässigt förkastade kapplöpningen om de mest effektfulla specifikationer och banbrytande funktioner, för att tillhandahålla det enklaste möjliga verktyget som skulle tillåta människor att avgifta från smartphoneberoende och använd din tid mer lönsamt. Nu med Light Phone 2målet förblir detsamma, men projektet blir mer konkret.

Ja, för den första Light Phone var kanske för drastisk, från toppen av den enda funktion som gjordes tillgänglig av användarna, det vill säga bara telefonsamtal. Men du vet, en detox måste gå steg för steg för att ha chans av framgång och här är Light Phone 2 ja berikar ytterligare funktionalitet, utan att svika dess filosofi.

Det kommer verkligen att vara möjligt skicka meddelanden av text, ställ in en VaknaLyssna på musik och till och med få grunderna vägbeskrivningar.

Allt detta är alltid inneslutet i en minimal design (och av denna anledning också ganska stilig) representerad av en liten och tunn vit (eller svart) parallellepiped, vars framsida nästan helt upptas av en beröringskänslig monokrom e-bläckdisplay.

Skaparna definierar det som ett verktyg som ska användas och inte vara besatt, vilket ofta händer med våra smartphones. Light Phone 2 föreslås inte som en riktig ersättning för en smartphone, utan snarare som en egen komplementatt användas växelvis, när vi inser att vi har tillräckligt med det dagliga frenesi och behöver mer tystnad.

Återigen förlitade skaparna sig på en kampanj Indiegogo för att finansiera projektet, med ett utgångspris på väl $250som till och med kommer att stiga till $400 när den officiellt landar på marknaden. Även om Light Phone 2-värdet för pengarna åtminstone är tveksamt, fortsätter kampanjen i full fartett tecken på att smartphonemissbrukare som söker förlösning är i ökande antal.

Relaterade artiklar

Back to top button