Kommer LG G7 ThinQ att få Google AR Stickers med nästa uppdatering, även i Italien?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer LG G7 ThinQ att få Google AR Stickers med nästa uppdatering, även i Italien?

Den senaste toppen av sortimentet som presenteras av LG förbereder sig för att bli den första icke-Pixel-smarttelefonen att ta emot Google AR-klistermärkenklistermärkena i förstärkt verklighet att appliceras i realtid på fotografiska bilder, animerade av den kraftfulla ARCore-plattformen utvecklad av densamma BigG.

Nyheten kommer från ett uttalande från LG enligt vilket G7 ThinQ kommer att ta emot AR-klistermärke genom nästa mjukvaruuppdatering: enligt rapporter från det sydkoreanska företaget kommer augmented reality-klistermärkena att integreras i en av kameraappläge av enheten.

Vi måste pliktskyldigt rapportera att det ovannämnda uttalandet var utbredd på koreanska och därför kunde nyheten bara röra koreanska användare. För tillfället har vi inga ytterligare detaljer i detta avseende, vi kommer att återkomma för att uppdatera dig så snart nyheter om historien dyker upp.

Relaterade artiklar

Back to top button