Kommer invasionen av smartphones på ingångsnivå med 18:9-skärmar att börja från Alcatel 3C? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer invasionen av smartphones på ingångsnivå med 18:9-skärmar att börja från Alcatel 3C? (Foto)

DE display i förhållandet 18:9 har varit den verkligt dominerande trenden för smarttelefoner i toppklass 2017. LG var då först med att utöka den till mellanklass, med sin Q6, tätt följt av Huawei / Honor och Samsung. Under 2018 förväntar vi oss att mode även landar på enheter billigare och efter smaken representerad av Xiaomi Redmi 5 – ja mycket billig smartphone, men som kan komma till Europa med ett högt pris jämfört med den kinesiska motsvarigheten – kan den röra Alcatel öppna dansen med oss ​​också.

Om man bortser från utbudet av billiga smartphones av kinesiskt ursprung – och inte designade för vår marknad – den första riktiga enheten instegsnivå med 18:9 display det kan vara Alcatel 3Cliknande till namnet en helhet rada upp smartphone som redan upptäckts för ett tag sedan och som borde debutera i 2018.

Alcatel 3C i synnerhet bör den vara utrustad med en 6″ i HD + upplösning (720 x 1 440 pixlar, 18:9), SoC MediaTek MT8321 1,3 GHz fyrkärnig, 1 GB RAM, 16 GB internminnebakre kamera från 8 megapixlarfrämre från 5 megapixlar och ett batteri från 3 000 mAh.

Absolut inte det senaste ropet på det tekniska området, men det borde också nå en nivå i Europa pris som inte överstiger 120 €. Det kommer därför inte att vara den mest önskvärda smartphonen någonsin, men budskapet är tydligt: ​​invasionen av billiga enheter med 18:9-skärmar är på väg att börja.

Relaterade artiklar

Back to top button