Kommer Huaweis trånga mellanklass att bli rik med Y9? Display i 18:9, 4 kameror och vilket batteri! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Huaweis trånga mellanklass att bli rik med Y9? Display i 18:9, 4 kameror och vilket batteri! (Foto)

Huawei Y9 återgår till rubrikerna, denna gång med massor av nya detaljer på Tekniska specifikationer Och framställa levereras. En sådan riklig informationsläcka får oss att tro att dess marknadslansering kan vara nära förestående, även med tanke på dess senaste besök hos FCC.

Enligt vad som spreds av de berömda läcka Roland Quandt, Huawei Y9 (2018) – årets indikation visas i namnet, men överflödigt med tanke på att inga smartphones med samma namn tidigare hade lanserats – det skulle vara den mest klassiska av de mellanklass från den kinesiska tillverkaren, direkt härledning av Mate 10 Lite och Honor 9 Lite. Med P20 Lite också för dörren blir det svårt att förneka att Huawei inte har för avsikt att överskugga konkurrensen genom att översvämma marknaden med väldigt liknande modeller.

Vi finner faktiskt en visas i 18:9med diagonal från 5,93″ och upplösning full HD+. SoC är den stora klassikern från Huawei, eller den Kirin 659assisterad av 3 GB RAM, 32 GB internminne (kan utökas upp till 256 GB), dubbel kamera både på baksidan (13 + 2 megapixel), och på framsidan (16 + 2 megapixel), Android version 8.0 Oreo och ett enormt batteri från 4 000 mAhbara 7,9 mm tjock och väger 170 g.

Även designen, med den klassiska metallkonstruktionen (i färger svart, blått och guld) och fingeravtrycksläsare på baksidan, den skiljer sig väldigt lite från sina bröder som redan finns på marknaden, men förändringen kan vara pris prislista: om den verkligen lanserades cirka 200 €kan det snart bli ett utmärkt val för den nedre mitten av marknaden.

Relaterade artiklar

Back to top button