Kommer Huaweis applikationer att få folk att glömma Google Apps? Företaget tror starkt på det

huawei applikationsuppdatering hms assistent kronbladssökningsbläddrare

Det har gått månader nu Huawei uppdaterar sina enheter för att få sitt eget smarta applikationsalternativ till tjänster Google på vilket sätt Krom, Kartor eller Assistent. Faktum är att många enheter redan har anlänt eller finns tjänster som t.ex. Huawei Assistant, Kronbladssökning och den Webbläsare ägare, som får viktiga nyheter månad efter månad för att förbättra användarupplevelsen.

Huawei: kan egna applikationer verkligen ersätta Google Apps?

huawei-programuppdatering hms-assistent kronbladssökningsbläddrare 2

Processen att förbättraanvändarupplevelse för Huawei har blivit ett centralt tema, med tanke på att förhållandet mellan många användare och Google-applikationer. Tja, det pågående genomförandet av applikationer som Huawei Assistant, Kronbladssökning, Webbläsare Och Smart laddning det verkar vara inriktat just på att klara sig utan det. Till exempel på Assistent nu är det möjligt att tillhandahålla smarta påminnelser, personaliserade nyheter och innehållsanpassning. För Webbläsare istället fokuserar det på säkerhet och tillgänglighet. Som för Smart laddning, bevarar batteriets hälsa baserat på laddningsrutinen och kan sakta ner till 100% om det inte behövs. I slutet, Kronbladssökning har en widget vilket ger möjlighet att hitta den alternativa appen utan att gå direkt igenom sökmotorn.

Dessutom kommer många kartapplikationer AppGallery, men Huawei måste samordna med lokala videotjänster. Naturligtvis övervinna Googles tjänster det är verkligen ett svårt åtagande, men den kinesiska jätten är villig att kämpa för att äntligen göra det HMS en helt användbar produkt.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter. Föregående artikelHuawei MateBook X: första inofficiella återgivningar och färgerNästa artikel

Relaterade artiklar

Back to top button