Kommer Huawei P9 också att vara vattentät? Nya och speciella bilder – teasers verkar säga ja

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Huawei P9 också att vara vattentät? Nya och speciella bilder – teasers verkar säga ja

Huawei P9 kommer att vara utrustad med två bakre kameror; men det visste vi redan. Eftersom det är en så märklig funktion, är det dock logiskt att det är på den som Huawei vill slå järnet, så mycket att de senaste P9-teasers borde vara några fantastiska och speciella foton som tagits av själva smartphonen.

Den första är en bild av natthimlen med lång exponeringför att fånga stjärnornas rörelse, är den andra ett skott av månen vid solnedgången, svårt att uppnå under normala förhållanden, vilket håller både månen och ljuset i resten av scenen skarpt, och slutligen den tredje bilden är en scen i rörelse, som kräver snabba slutartider. Dessutom togs den här sista bilden under vattnet. Kan det vara så att Huawei P9 är vattentät?

LÄS ÄVEN: Allt vi vet om Huawei P9

Vi har inte ett 100% säkert svar, även om vi intuitivt sett är skeptiska till det, eftersom inget hittills antydde en sådan egenskap.

Naturligtvis skulle det vara en extra poäng till förmån för Huawei P9 att föra den närmare S7, men det kommer att krävas något mer konkret än det vackra fotot av en delfin för att övertyga oss.

Relaterade artiklar

Back to top button