Kommer Huawei P11 att vara den första Android-smarttelefonen med en iPhone X-liknande hack? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Huawei P11 att vara den första Android-smarttelefonen med en iPhone X-liknande hack? (Foto)

Den så kallade hackdet svarta avbrottet i displayen annars gränslös av iPhone X, kan den ha tjänat första lysande emulatorn. Om förmodligen några kinesiska kloner redan har landat på marknaden, är mångas rädsla för att Apples gimmick för sin nya iPhone gick i skolan även bland producenter på hög nivå, lockade av nyhet som av sången om Sirens of Ulysses, kan det bli snart verklighet. Den första att falla i fällan skulle vara Huawei.

Detta är vad kollegorna till XDA-utvecklaresom stötte på en ‘bild faktiskt ganska otvetydigt, grävt fram läckt firmware av en kommande ny toppmodell från den kinesiska jätten. Den stiliserade bilden, som du kan se i slutet av artikeln, visarövre displayens fotavtryck av en Huawei-smarttelefon, utrustad inte bara med de numera klassikerna rundade hörnmen också av det mycket diskuterade hack.

Om Apple förmodligen var tvungen att göra en dygd av nödvändighet för att ta med en så kontroversiell detalj – som på gott och ont är den äkta varan ändå. särdrag iPhone X – det är svårt att inte ta Huaweis påstådda gimmick som ett försök till replikera rörelserna av en så prestigefylld rival.

Andra ledtrådar på närvaron av en hack på Huawei-enheten kan hittas i firmware-kodi en sträng som refererar till termerna hackstorlekoch en konstig skärmupplösning, bara högre än normen (1 080 x 2 244 pixlar).

De modellnamn valt för denna Cupertino-inspirerade twist, det är ännu inte känt, men sunt förnuft får oss att peka finger åt P11. Föregångaren P10 hade fortfarande en äldre generations design, så det är nästa misstänkte att omfamna mode gränslösDessutom, med 2018 för dörren och en Mate 10 Pro just presenterad, råder det ingen tvekan om att det kommer att vara upp till P11 att vara Huaweis fanbärare under den första delen av året, förmodligen redan i samband med MWC 2018. Bara tiden kommer att avslöja för oss om så verkligen är fallet.

Relaterade artiklar

Back to top button