Kommer Huawei Mate 8 verkligen bli dyrare än förväntat?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Huawei Mate 8 verkligen bli dyrare än förväntat?

Det har pratats mycket om Huawei Mate 8 under de senaste veckorna och skälen är alla mycket giltiga: att börja från dess tekniska specifikationer och nå fram till dess rekordnivåer. Sedan lanseringen har priserna på den kinesiska marknaden varit mycket tydliga, medan lanseringsdatum och slutpris på vår kontinent har förblivit en ren spekulation. Fram till idag.

Inte för att informationen vi fick under dagen är den mest säkra, men indikationen från en journalist från Berlin är ganska rimlig. Tyvärr är priset inte det mest begränsade, speciellt med tanke på de asiatiska priserna som ser den billigaste varianten på ca. 475 € vid aktuella växelkurser. Nyheten att Mate 8 var dyrare än väntat blev genast galen på nätet, men är det verkligen så?

Nyheten är att smarttelefonen kommer att finnas tillgänglig från januari i Europa med priser som varierar mellan € 599 och € 699. Med tanke på att vi inte vet vilka varianter dessa priser avser kan vi anta att den första är relaterad till 3GB / 32GB-varianten, medan den andra till 4GB / 64GB-varianten (vi vill vara pessimistiska och tror att 128GB-varianten kommer att förbli asiatisk exklusiv).

I det här fallet är prisökningen uppenbar (de är mer än 100 €) men definitivt inte mycket annorlunda än de prognoser som kunde ha uppnåtts. Faktum är att med tanke på det ursprungliga priset som inte slits ens i hemlandet, priset på Mate 7 och den vanliga Yuan-Euro-höjningen, vem är egentligen förvånad över dessa siffror?

Relaterade artiklar

Back to top button