Kommer Huawei att överraska oss med en ny helskärmssmartphone? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Huawei att överraska oss med en ny helskärmssmartphone? (Foto)

där tävling för att se vem som erbjuder det högsta skärm-till-kroppsförhållandet har börjat och kan vara goda nyheter för dem som hatar “notch”-lösningen. Efter lanseringen av Vivo NEX verkar utmaningen mellan kinesiska tillverkare vara redo att gå vidare till nästa fas: maximera skärmen. Den holländska sajten Let’sGoDigital i själva verket rapporterar den nyheten om ett Huawei-patent som rör en ny teknik som kan erbjuda fler helskärmsenheter än någonsin.

Faktum är att de nuvarande lösningarna inte tillåter skalet att krympa så mycket, vilket är anledningen till att teamet av Huawei ingenjörer har upplevt en ny form för skärmen som förutom en tunn remsa upptill och nedtill, det skulle praktiskt taget inte ha någon kant. Detta beror på att sidoskyddet i metall skulle limmas på skärmen.

A vända perspektiv därför: inte längre en ram som innehåller en skärm, men en skärm på vilken ett skydd är fästsom, hur tunn som helst, skulle garantera motstånd och ogenomtränglighet.

Detta skulle tillåta dig att ha mycket stora skärmar utan att överförstora enheten.

Enligt hypoteserna från den holländska webbplatsen kan den första som utnyttjar den innovativa lösningen vara nästa smartphone i Mate-familjenMate 20 Pro. Det är ingen slump att det talades om en 6,9″ enhet, på gränsen med surfplattakategorin. Ett lika trovärdigt alternativ, med tanke på den fyrkantiga designen, skulle också kunna vara en ny smartphone från Porsche-seriensom hittills har präglats av oöverträffade lösningar (liksom det “exklusiva” priset).

Nyheten verkar för oss ganska lovande och vi ser fram emot ytterligare bekräftelser. Också för att riktningen syftar rakt mot en framtid otänkbar tills nyligen: en fullskärmssmartphone.

Relaterade artiklar

Back to top button