Kommer HTC också att göra en spelsmartphone? Oddsen är inte låga

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer HTC också att göra en spelsmartphone? Oddsen är inte låga

Marknaden för gaming smartphone har blivit allt mer populärt de senaste månaderna, framför allt tack vare intresset från några stora varumärken inom tekniksektorn som Xiaomi, Razer och Nubia. Enligt de senaste ryktena från industrivärlden kan HTC också snart ansluta sig till detta företag och presentera sin mobilspelsmodell.

De första ledtrådarna i detta avseende kommer från munnen på Chen Baijun, chef för HTC Taiwan, som avslöjade att hans företag kommer att lansera olika modeller mellan nu och slutet av året. Än så länge är informationen fortfarande knapphändig och fragmenterad, men det verkar som att HTC:s spelsmartphone skulle kunna göras i samarbete med majdag.

Under de kommande månaderna kommer det taiwanesiska företaget att prata med mobilspelstillverkare och skicka det utveckling av denna nya produkt, även om dess eventuella ankomst ännu inte är bekräftad. Naturligtvis, med den stora uppmärksamhet som marknaden har börjat ge för vissa enheter, kanske en ny spelprodukt från HTC inte är en så konstig idé.

Relaterade artiklar

Back to top button