Kommer HTC Exodus att vara smarttelefonen för säkerhets- och integritetsfreaks? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer HTC Exodus att vara smarttelefonen för säkerhets- och integritetsfreaks? (Foto)

HTC är verkligen nära att lansera sin nya topp i sortimentet, som är drygt en vecka från att se det officiella ljuset, men som redan tänker på en ny enhet med funktioner särskilt fokuserade på säkerhet Och Integritet av användare.

Kallas HTC Exodussom du har en nyfiken förhandsvisning av i bilden i gallerietoch presenterades i form av begrepp från det taiwanesiska företaget. Den består av en typ av enhet som nästan är en kategori i sig själv: dess främsta egenhet är integrationen av blockchain kryptografisom är grunden för säkerheten för kryptovalutor hur Bitcoin och Etherum.

Målet är skydda i alla situationer av användarens integritet och hans säkerhet känslig datasåsom bank, särskilt på molnplattformar. HTC Exodus kommer att stödja appar decentraliserad typ jämfört med Android-plattformen för att garantera dess absoluta säkerhet: den första appen av denna typ skulle vara DAppgenom vilken den taiwanesiska tillverkaren avser att lagra användarnas digitala valutor.

Genom att på ett mycket förenklat sätt föreställa sig konceptuell grund av blockchain-kryptografi, där varje block i kedjan utgör en aktiv del av själva nätverket, så att om ett innehåll det anses säkert av några medlemmar i kedjan då ömsesidigt förtroende skapas över hela nätet är det lätt att förstå att varje enskild HTC Exodus kommer att utgöra en aktiv nod av säkerhetssystemet bidrar till säkerheten själv.

I en historisk period då användare är mycket känsliga för integritets- och säkerhetsfrågor tror HTC troligen starkt på att erbjuda en mycket bra och robust produkt i denna mening. För närvarande har företaget inte avslöjat information som rör enhetens tekniska specifikationer men har gjort ett formulär tillgängligt genom vilket boka smartphone och ta emot uppdateringar handla om.

Relaterade artiklar

Back to top button