Kommer gratiskonsertbiljetten att räcka för att övertyga dig om att köpa en LG K-serie?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer gratiskonsertbiljetten att räcka för att övertyga dig om att köpa en LG K-serie?

LEVA DITT HJÄRTA KONSERT MED LG K-SERIEN!

Genom att köpa en smartphone i K-serien som present, en valfri konsert.

Milano, augusti 2016 – LG tillkännager ett speciellt musikrelaterat initiativ för att marknadsföra K-serien, de smartphones som älskas av den yngre och trendigaste publiken. Från 1 till 14 september operationen LG K-serien på konsert ge en gratisbiljett till en valfri konsert[1] till dem som köper någon modell av K-serien.

K-serien är en rad smartphones som snabbt har vunnit den unga publikens gunst eftersom den kombinerar sofistikerad stil, stora skärmar och kameror med avancerade funktioner till ett överkomligt pris. Enheter som låter dig dela live känslorna från en konsert, tack vare möjligheten att ta selfies även i svagt ljus och dela dem snabbt på sociala nätverk med snabb åtkomst till nätverket.

Att delta i operationen är mycket enkelt: besök bara webbplatsen www.seriekinconcerto.it inom 5 dagar efter att du köpt din smartphone och fyll i personuppgifterna inklusive enhetens IMEI-kod. Du måste då skicka utskriften av anmälningssidan tillsammans med köpbeviset med posten och du får ett formulär på mail där du kan ange 3 olika konsertalternativ du önskar delta i. 3 datum för 3 olika artister krävs, med minst 15 dagars mellanrum, inom en period av ett år från mottagandet av formuläret. Det tillgängliga evenemanget och leveranssätten för konsertbiljetten kommer sedan att kommuniceras.

LG K-serien i samverkan kommer att ha stöd av en kommunikationskampanj för att öka publikens deltagande. Radiokanalen valdes som det lämpligaste sättet att kommunicera med ett särskilt musikälskande mål: tre viktiga nationella nätverk förväntas involveras under initiativets period. En digital kampanj kommer samtidigt att starta för att kommunicera verksamheten på webbplatserna av intresse för målgruppen. Inuti försäljningsställena kommer ad hoc-material att visas som informerar kunderna om kampanjen som pågår.

TLC Marketing, en internationell marknadsföringsbyrå, tog hand om utformningen av kampanjen, kampanjsajten, hanteringen och distributionen av priser och hanteringen av en kundtjänst dedikerad till att stödja konsumenter som behöver information om kampanjen.

Din hjärtekonsert ges av K-serien! Livet är bra!

[1] Den valda konsertbiljetten får inte överstiga värdet av 35 € för allmänheten. Beloppet är inte avdragsgillt från konserter med dyrare taxa

Relaterade artiklar

Back to top button