Kommer Galaxy S9 verkligen att vara den som porträtteras i denna nya rendering?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Galaxy S9 verkligen att vara den som porträtteras i denna nya rendering?

Det är fortfarande många månader kvar till den officiella lanseringen av Samsungs nya Galaxy S9, men tydligen är webben redan full av rykten och läckor om den. Den sista av dessa berör vissa nya renderingar av fall för det översta sortimentet av det koreanska företaget, som också tillåter oss att se hurutseende av enheten.

Enligt bilden som dök upp de senaste timmarna kan vi se vad en Galaxy S9 ska vara inslagen i en omslag producerad av Ghostek. Om det på framsidan finns få nya funktioner, med tanke på likheten med S8-serien som lanserades i år, verkar det på baksidan som om kamerahuset och fingeravtrycksläsaren har gjorts om helt: nu finns det en dubbelkamera anordnade vertikalt, medan vi nedanför finner blixten och den tidigare nämnda fingeravtrycksläsaren, troligen placerad i en position Mer bekväm att uppnå jämfört med vad vi såg på S8.

När det gäller den interna hårdvaran pratar vi om SoC igen Exynos 9810 Och Snapdragon 845medan RAM-minnet ska vara från 4 eller 6 GB vid gränsen. Det borde dock inte finnas det ansiktsigenkänningssystem i iPhone X-stil som man har hört talas om under de senaste veckorna.

Att vara obekräftade rykten från företaget, för nu måste du ta informationen och bilden som visas med en stor tång, eftersom det inte sägs att det verkligen är Galaxy S9. Under de kommande månaderna kommer det säkert att finnas nya nyheter och nya renderingar, vilket kommer att ge oss mer bekräftelse på utseendet på det efterlängtade toppsortimentet från Samsung.

Relaterade artiklar

Back to top button