Kommer Galaxy S7 (äntligen) att bli den första Samsung med irisskanning?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Galaxy S7 (äntligen) att bli den första Samsung med irisskanning?

Som med vilken topp som helst som är värd den här titeln Samsung Galaxy S7 den åtföljs av en myriad av rykten, prognoser och spekulationer. Den sista informationen som faller inom denna kategori talar återigen om Nästa Galaxy och hur detta skulle kunna komplettera irisskanning.

Redan för ett par veckor sedan Wall Street Journal talade om möjligheten till hur Galaxy S7 skulle kunna passa denna typ biometrisk igenkänningframgångsrikt integrerad även på nya Lumia, och nu återkommer också en ny källa för att bekräfta detta.

LÄS ÄVEN: Galaxy S7 kommer att ha Force Touch och USB Type-C, enligt Wall Street Journal

Alltid enligt det senaste ryktet, uppenbarligen inofficiellt, alla varianter av Galaxy S7 de kommer att ha det irisskanner och just därför kan den ha en högre kostnad vid lanseringen än S6.

Det är verkligen inte första gången som den här typen av skanner har antagits på en smartphone Samsung; de första ryktena går tillbaka även till den “gamla” Galaxy S5.

Innan den officiella ankomsten av Galaxy S7 det kommer säkert att finnas en möjlighet att prata om detta och mycket mer, men för tillfället finns allt fortfarande kvar i teoretikerns värld.

Relaterade artiklar

Back to top button