Kommer Galaxy S5 att ha en 5,25-tums 2K-skärm från Sharp?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer Galaxy S5 att ha en 5,25-tums 2K-skärm från Sharp?

CES i Las Vegas skulle inte vara en riktig konsumentelektronikmässa om det i samband med det inte fanns många rykten om enheter som vi inte kommer att se presenterade, men som redan är mycket efterlängtade, och som bättre än Galaxy S5 kan släppa lös skvaller?

LÄS ÄVEN: Några renderingar av Galaxy S5 baserade på Samsung-patent

Enligt den kinesiska källan Tencent kommer Samsung faktiskt att tvingas överge skärmarna, för första gången i Galaxy S-familjens historia. AMOLED, på grund av produktionsproblem med 2K-panelerna, som aldrig skulle vara klara i tillräckliga volymer för debuten av smartphonen. Dessutom skulle företaget starkt ha för avsikt att komma ut på marknaden 2015 med flexibla AMOLEDs och skulle därför ha beslutat att koncentrera sina största ansträngningar på det.

Istället för de “historiska” displayerna bör vi därför ha en skärm LTPS Sharp märkt från 5,25 tum QHD (2 560 x 1 440) vid 560 ppivilket verkligen på pappret inte borde få dig att ångra AMOLED.

För dem som undrar varför förkärleken för Sharp är det värt att nämna att Samsung förvärvade 3% av företaget under våren förra året.

Uppenbarligen för tillfället är detta rena spekulationer, så för AMOLED-fans är det ännu inte dags att lägga händerna i håret, och inte heller kan deras belackare glädjas. Vad skulle du föredra mellan de två?

Relaterade artiklar

Back to top button