Kommer en lillebror till BlackBerry KEY2? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer en lillebror till BlackBerry KEY2? (Foto)

Bilder på en ny BlackBerry-enhet som inte är KEY2 men som ser mycket ut som den. Den mystiska smartphonen hade redan dykt upp på FCC med kod BBE100-2, men det ansågs vara en variant av KEY2. I verkligheten dök han dock aldrig upp live förrän nyligen.

Det märkliga är att BlackBerry KEY2 officiella akronymer är tre och alla väldigt lika: BBF100-1, BBF100-2 och BBF100-6. De två första kännetecknas av att de fungerar på olika frekvensband, medan den tredje är en dubbel-SIM-variant. Alla tre finns fortfarande tillgängliga på marknaden.

Dessutom, som du kan se från jämförelsen i galleriet (till vänster den nya modellen, till höger KEY2), de två smartphones de ser ganska lika ut. Slutligen, genom att kontrollera de tekniska specifikationerna som är tillgängliga just nu och rapporterade på Geekbench, verkar de två också ha det samma egenskaper vad gäller RAM, lagring och moderkort.

Den enda hypotes vi kan göra är att nykomlingen är en “Lite”-variant som ännu inte har presenterats. Om så är fallet så är det mest troligt vi får veta mer i slutet av augusti. Vilket bättre stadium att tillkännage en ny enhet änIFA i Berlin?

Relaterade artiklar

Back to top button