Kommer detta verkligen att vara den nya Xiaomi Mi MIX 3? Kanske!

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer detta verkligen att vara den nya Xiaomi Mi MIX 3? Kanske!

Xiaomi Mi MIX 3 slutar inte ta plats bland de hetaste ryktena från Fjärran Östern. Den här gången har vad som borde vara en förmodan dykt upp riktigt foto av den nya Xiaomi-enheten, som är på väg att bli mest gränslösa smartphone någonsin än så länge.

Som vi redan hade noterat vid tidpunkten för uppkomsten av tidigare bilder, visas inte visningen av denna möjliga Mi MIX 3 inget hackmen endast små mycket tunna ramar jämnt fördelade längs hela konturen, med rundade och uppenbart rundade hörn.

Det är underförstått att på höger sida är i placerad fysiska knappar, ovanför volymreglaget och under strömknappen, medan det lilla snittet tillägnad öronkapseln är synligt på den övre kanten. Det finns inget utrymme för Fram kamerasom bör anta en popup-lösning i Vivo NEX-stil.

Det finns ingen särskild information angåendehårdvara internt, vilket fortfarande borde vara av högsta nivå, medan det kan ses att mjukvaruversionen som används fortfarande är den MIUI 9även om det inte går att kontrollera vilken version.

Enligt traditionen kunde den nya Mi MIX komma till butiker isista kvartalet av året, så det kommer fortfarande att finnas några månaders väntan på den officiella presentationen. Visst, om design var verkligen den som var synlig på det här fotot, vi är säkra på att det skulle träffa hjärtat hos många av våra läsare, särskilt de som inte gillar skåran. Är du bland dem?

Relaterade artiklar

Back to top button