Kommer detta att vara smarttelefonen som kommer att återlansera Nokia? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer detta att vara smarttelefonen som kommer att återlansera Nokia? (Foto)

När Microsoft köpte Nokia och såg till att de inte längre producerade smartphones förrän i slutet av 2016, började många telefonentusiaster be för att det finska företaget skulle återvända.

Till alla fans glädje hade det redan meddelats att Nokia skulle göra smartphones igen och med all sannolikhet kommer den första modellen i den nya seriensista kvartalet i år (och nej, det blir inte C1).

Vi vet fortfarande ingenting om den här hypotetiska enheten som den förmodligen kommer att monteras Androidmen å andra sidan kan vi idag trösta oss med det första fotot som läckt ut på webben: vid första anblicken påminner baksidan av smarttelefonen mycket om en Meizuvilket kan bekräfta ryktena för några månader sedan.

LÄS ÄVEN: Meizu ger bort en Nokia 1110 med lanseringsinbjudan för M2 Note Mini

Det minns vi faktiskt Nokia kommer att designa smartphonen men det kommer att bli ett annat företag som producerar enheten: i juli förra året meddelade det finska företaget att det letade efter en kommersiell partner för att återvända till marknaden och flera rykten hade rapporterat att Meizu hade ansökt som en möjlig allierad.

Hur många skulle vara intresserade av en smartphone född från facket mellan Nokia och Meizu? Medan du väntar på att lära dig mer, ta en titt på bilden nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button