Kommer detta att vara Nubia-smarttelefonen som kommer att lanseras nästa vecka?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer detta att vara Nubia-smarttelefonen som kommer att lanseras nästa vecka?

Nubia har satt ett evenemang för den 17 oktober i Kina, men vi vet fortfarande inte exakt vilken smartphone företaget ska lansera, men en ledtråd till detta kommer från det kinesiska sociala nätverket Weibo; det vill säga, det kan mycket väl vara en bluff.

Bilden nedan skulle i själva verket porträttera en aldrig tidigare skådad Nubia-smarttelefon, som mycket lite kan skymtas av, men det finns precis tillräckligt för att se upplösningen för de två kamerorna: 23 megapixlar på baksidan och 13 megapixlar främre.

Upplösningar förvisso mycket höga och som de skulle vilja förvåna, även om vi redan har sett flera gånger hur bara antalet megapixlar inte betyder något i sig, så mycket att inte ens dessa värden påverkar oss så mycket.

I vilket fall som helst kan nya Nubia ha vem vet hur många pilar i sin båge som vi ignorerar för tillfället, så vi väntar nyfiket på nästa måndags event.

Relaterade artiklar

Back to top button