Kommer detta att vara det första fotot av Galaxy S5-inställningarna?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer detta att vara det första fotot av Galaxy S5-inställningarna?

Igår såg vi den nya teasern som rörSamsung Unpacked-event den 24 februaridär presentationen av Galaxy S5och om du har sett bilden vi pratar om kommer ikonerna på bilden i den här artikeln säkert att låta bekanta (klicka för att förstora).

LÄS ÄVEN: Teaser S5

Ikonerna på bilden i fråga har faktiskt samma stil som teaserns, och två av dessa är helt sammanfallande: utomhus- Och nyfikenhet. Det senare skulle avse en funktion för hitta enheter och tillbehör i närhetensom faktiskt ikonen verkar antyda, men vi vet inte om det hänvisar till en klassisk NFC / Bluetooth-kombination eller något mer.

Om något är frågan: blir det Android (och därmed S5) eller Tizen? Tvivlet är mer än legitimt, även om författaren hålls anonym av webbplatsen som publicerade dem) uppger att detta är just toppen av Android-sortimentet, så vi måste bara ta hans ord för det, tills motsatsen bevisats.

Vi vet inte vad översättningen för “utomhus” betyder (om någon läsare kunde koreanska är alla förslag välkomna), men igår antog vi att det kunde röra en någon form av tätskiktoch av en slump har en ny rapport släppts idag enligt vilken Samsungs framtida “premium”-smartphones, som börjar med Galaxy S5 (eller en variant därav), alla kommer att vara vatten- och dammtät.

Så om du inte tror på tillfälligheter, dra dina egna slutsatser, också mot bakgrund av tidigare överväganden i frågan.

Relaterade artiklar

Back to top button