Kommer detta att vara den första (delvisa) bilden av en metallisk Galaxy S5?

Note: We hope you enjoy reading this article: Kommer detta att vara den första (delvisa) bilden av en metallisk Galaxy S5?

Om du har följt vår fråga och svar ikväll kommer du redan att veta att vi har “förutspått” ankomsten av en “premium” Galaxy S5, förmodligen om några månader.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S5, vår förhandstitt

Det är långt ifrån oss att säga att det säkert kommer att vara den modell du ser (mycket delvis) på bilden ovan (klicka för att förstora), men det är åtminstone konstigt att bilden i fråga twittrades av Faryaab av SamMobile och sedan snabbt avbröts (t.ex retweetade någon annanstans).

Å andra sidan har ryktena om en metallisk Galaxy S5, F Series, eller i alla fall på en modell med högre specifikationer än den som presenteras idag av Samsung, återkommit i flera månader, och det är svårt att alla hade fel oavsett . Kort sagt, oavsett om det är han eller inte, Galaxy S5 sålde förmodligen inte slut med kvällens evenemangså var beredd på en skur av variationer på temat, som förmodligen kommer att bli ännu mer omfattande än vanligt.

Relaterade artiklar

Back to top button